Yeni Hükümet Konağı projesi yeniden düzenlenecek

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yeni Hükümet Konağı projesi yeniden düzenlenecek
14 Kas 2017 / Sal 10:10
/ 23 Kez Okundu
| |

Ordu’da inşaatı süren yeni Hükümet Konağı binasının projesinde yeni düzenlemeler yapılacağı belirtildi

Ordu’da inşaatı süren yeni Hükümet Konağı binasının projesinde yeni düzenlemeler yapılacağı belirtildi.
Eski Karayolları Şube Şefliğine ait yaklaşık 40 dönümlük bir arazide inşa edilen ve 5 bloktan oluşan Hükümet Konağı inşaatı hakkında bilgi veren Ordu Valisi Seddar Yavuz, yeni Hükümet Konağının tüm kurumları bünyesinde toplayacağını söyledi. Vali Yavuz, “Valiliğin bir kompleks içinde toplanması, vatandaşlarımızın hizmete erişmesi bakımından büyük bir fayda olacağını düşünüyorum. Bu nedenle, Altınordu Kaymakamlığımızın da içinde olacağı birçok kurumumuzu yapılmakta olan Hükümet Konağı bünyesine taşıyacağız. Böylelikle vatandaşlarımız daha iyi bir kamu hizmeti alma imkanına sahip olacaklar” dedi.
Projenin tadil edilmesi gereken bazı yönleri olduğunu kaydeden Vali Yavuz, “Bununla ilgili bir ekip kurduk ve şu anda çalışıyorlar. Daha efektif olması bakımından bir düzeltmeye ihtiyacımız var. Bu çalışma şu anda devam ediyor. Bu çalışmamız kısa zamanda sonuçlanacaktır. Böylelikle vatandaşlarımızın daha konforlu bir hizmet almaları sağlanacak” diye konuştu.
Yeni Hükümet Konağında yer alacak valilik ve diğer kurumların yerleşim planlarının iyi yapılması gerektiğini belirten Vali Yavuz, hizmet binalarında yöneticilerin vatandaşların her an ulaşabileceği, erişebileceği konumda olmasının önemli olduğunu söyledi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.