Yenişehir Belediyesi, cadde ve sokakların temizliğini sürdürüyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yenişehir Belediyesi, cadde ve sokakların temizliğini sürdürüyor
26 Oca 2018 / Cum 16:47
/ 58 Kez Okundu
| |

Diyarbakır’ın Yenişehir İlçe Belediyesi temizlik işleri müdürlüğüne bağlı ekipler ilçeye bağlı cadde ve sokaklarda temizlik faaliyetlerine yağmura rağmen ara vermeden devam ediyor

Diyarbakır’ın Yenişehir İlçe Belediyesi temizlik işleri müdürlüğüne bağlı ekipler ilçeye bağlı cadde ve sokaklarda temizlik faaliyetlerine yağmura rağmen ara vermeden devam ediyor.
Yenişehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, çöplerin kaldırılmasından, molozların toplanmasına, cadde ve sokakların temizliğine kadar ilçemizin dört bir yanını temizleme çalışmalarına devam ediyor. Yol temizleme aracı ile insanımıza yaşanabilir ve sağlıklı bir ilçe oluşturmak adına, ilçenin her köşesinde görevlerini yağan yağmura rağmen sürdürüyorlar. Sabahın erken saatlerinde cadde ve sokakların süpürülmesi ile başlayan temizlik çalışmalarının yanı sıra çöp toplama işlemi yapılarak halk sağlığını tehdit edici unsurları ortadan kaldırıyor.
Vatandaşların da temizlik konusunda daha duyarlı olmasını ve belediye ekiplerine yardımcı olmalarını isteyen yetkililer, vatandaşların karşılaştıkları sorunları whatsapp ihbar attı üzerinden bildirmeleri konusunda çağrıda bulundu.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.