Yerli insansız araçlar askeri operasyonlarda kayıpları en aza indirecek

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yerli insansız araçlar askeri operasyonlarda kayıpları en aza indirecek
18 Mar 2018 / Paz 11:51
/ 104 Kez Okundu
| |

Türkiye’nin her geçen gün gelişen insansız savunma araçları teknolojileri hakkında bilgi veren SAHA İstanbul, Savunma, Havacılık ve Uzay Kümelenmesi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Büyükdede, "İnsansız tankların ve araçların yapılması bizim daha fazla şehit verme durumumuzu ortadan kaldıracaktır" dedi

Türkiye’nin her geç en gün geliş en insansız savunma araçları teknolojileri hakkında bilgi ver en SAHA İstanbul, Savunma, Havacılık ve Uzay Kümel enmesi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Büyükdede, "İnsansız tankların ve araçların yapılması bizim daha fazla şehit verme durumumuzu ortadan kaldıracaktır" dedi.
SAHA İstanbul, Savunma, Havacılık ve Uzay Kümel enmesi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Büyükdede, Kocaeli’de katıldığı bir etkinlikte milli ve insansız savunma araçları hakkında bilgi verdi. İnsansız savuna araçları teknolojisinin giderek geliştiğini ifade ed en Büyükdede, “İnsansız hava araçları bugün gündemi belirley en bir yapıda. İnsansız tankların ve araçların yapılması bizim daha fazla şehit verme durumumuzu ortadan kaldıracaktır. Bu yönde bir faydası olacaktır. Hem de uzaktan kumanda edilebilme ve uzaktan programlanabilme imkanı olacaktır. Bizim için hem askerlerimiz hem de insan kaynaklarımız çok kıymetli. En az şehit vererek başarılı operasyonlar geçirilebilmesi için insansız hava araçlarına ihtiyacımız var” dedi.

Yerli ve milli silahların terörü bitireceğine inanıyorum”
Yerli ve milli silahların terörü bitireceğini ifade ed en Büyükdere, “Şu anda Türkiye b ence bir doğum sancısı çekiyor. Böyle bir süreç yaşadığımıza inanıyorum. Hem üretim hem de yazılım konusunda çok ciddi bir altyapıya sahip olmaya başladık. Birçok şeyi eğer problem önünüze gelirse ve talep olursa bizim insanımızın yapamayacağı hiçbir şey olmadığına inanıyorum. Ayrıca yerli ve milli silahlarımızla terörü bitireceğimize inanıyorum” diye konuştu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.