Yerli ve Milli Parti’den, Yeniden Refah Partisi’ne destek

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yerli ve Milli Parti’den, Yeniden Refah Partisi’ne destek
24 Şub 2024 / Cmt 14:49
/ 0 Kez Okundu
| |

Yeniden Refah Partisi’nin İstanbul İl Başkanlığını ziyaret eden Yerli ve Milli Parti Başkanı Teoman Mutlu, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Yeniden Refah Partisi’ni destekleyeceklerini basın açıklamasıyla duyurdu.

Yerli ve Milli Parti Başkanı Teoman Mutlu ve yardımcıları, Zeytinburnu’nda bulunan Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette, Yerli ve Milli Parti Başkanı Mutlu, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Yeniden refah Partisi’ni destekleyeceklerini yaptıkları basın açıklamasıyla duyurdu. Açıklamaların ardından iki partinin lideri birbirlerine kitap hediye ederek, fotoğraf çektirdi.
“İki tane ittifaka sıkıştırılamayacak kadar büyük bir devlettir”
Yeniden Refah Partisi Başkanı Dr. Fatih Erbakan ile kameralar karşısına geçen Yerli ve Milli Parti Başkanı Teoman Mutlu, “Kendisine yaklaşan yerel seçimlerde başarılar dilediğimi söylemek istiyorum. Türkiye Cumhuriyeti Devleti büyük bir devlettir. İki tane ittifaka sıkıştırılamayacak kadar büyük bir devlettir. Şu anki ortamda ve ilerleyen dönemlerde görünen o ki hem iktidar kanadı hem de muhalefet kanadı, doğru politikalar uygulamadığı için Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşayan bütün vatandaşlarımızın umudunu ve güvenini kaybetmiştir. Türkiye gençlerle ayağa kalkacak bir ülkedir. Biz 2 genç lider olarak Türkiye’nin ilerleyen dönemde kalkınması ve refah seviyesine ulaşması için ve evrensel hukuk kurallarına uyması için bütün çabamızı göstermek istiyoruz. Yaklaşan yerel seçimlerde de Yerli ve Milli Parti’nin bütün teşkilatları Yeniden Refah Partisi ve teşkilatlarına, adaylarına destek verecektir. Çünkü Fatih Erbakan ve ben şahsım Türkiye’nin yeniden eskisi gibi refah içerisinde, düzgün bir ekonomide insanların yaşamasını istiyoruz” dedi.
“Burada derdimiz ülkemiz ve milletimiz için bir şeyler yapabilmek”
Destek için teşekkür ettiklerini söyleyen Dr. Fatih Erbakan, “Yeniden Refah Partisi olarak gücümüzü geçmişimizden Merhum Erbakan Hocamızın açmış olduğu çığırdan alıyoruz. Milletimizin Yeniden Refah Partisine teveccühü büyük ölçüde geçmişimizde milletimize yaptığımız hayırlı hizmetlerden dolayıdır. Aynı yerli ve milli çizgide, milli görüş çizgisinde yürüyeceğimizi ve ülkemizin, milletimizin, İslam aleminin menfaati ve mazlumların, ezilenlerin menfaatini üstün tutacağımız sözüyle yola çıkmış bir partiyiz. Bu çizgimizi takdir eden ve kendileri de bu sebepler doğrultusunda çalışmak ve ülkeye, millete hizmet edebilmek için faydalı olabilmek için bu siyaset yoluna çıkan Yerli ve Milli Parti olarak bu ortak hedefler doğrultusunda birlikte hizmet edelim iradesini ortaya koydular. Bunun ilk başlangıcı olarak da bu yerel seçimde kendileri sağ olsunlar hem İstanbul’da hem Türkiye genelinde teşkilatlarıyla, seçmenleriyle Yeniden Refah Partimize destek vereceklerini açıkladılar. Burada derdimiz ülkemiz ve milletimiz için bir şeyler yapabilmek” şeklinde konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.