Yeşilyurt Belediyesi’nden mükelleflere uyarı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yeşilyurt Belediyesi’nden mükelleflere uyarı
23 Kas 2017 / Per 13:04
/ 55 Kez Okundu
| |

Yeşilyurt Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, yılda iki dönem olarak taksitlendirilen Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi ile İlan Reklam Vergisinin 2017 yılına ilişkin ikinci taksit ödeme süresinin 30 Kasım 2017 tarihinde sona ereceğini açıkladı

Yeşilyurt Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, yılda iki dönem olarak taksitlendirilen Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi ile İlan Reklam Vergisinin 2017 yılına ilişkin ikinci taksit ödeme süresinin 30 Kasım 2017 tarihinde sona ereceğini açıkladı.
Konuya ilişkin olarak Yeşilyurt Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, mükelleflerin cezalı duruma düşmemeleri için Emlak, Çevre Temizlik ile İlan Reklam Vergisi ödemelerini zamanında yapmaları çağrısında bulunuldu. Açıklamada, Yeşilyurt Belediyesi tarafından tahsil edilen 2017 yılı Emlak Vergisi ile İlan-Reklam ve Çevre Temizlik Vergisi’nin (ÇTV) 2’nci son ödeme tarihinin 30 Kasım 2017 Perşembe günü mesai bitimine kadar olduğu belirtildi. Mükelleflerin vergilerini zamanında yatırmaları gerektiği belirtilen açıklamada “Zamanında yatırılmayan vergiler için 6183 Sayılı Kanun gereğinde günlük gecikme zammı uygulanacağı kanun gereğidir” ifadelerine yer verildi.
Ödemelerin Yeşilyurt Belediye Hizmet Binası C Blok’taki veznelerinin haricinde Büyükşehir Belediyesi ve Çırmıktı Yeşilkonak’taki ödeme noktası ile e -belediye üzerinden kredi kartıyla rahatlıkla yapabilecekleri de vurgulandı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.