Yılmaz: "Samsun en büyük camisine adım adım yaklaşıyor"

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yılmaz:
10 Mar 2018 / Cmt 13:57
/ 72 Kez Okundu
| |

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kentte eksiklik olarak görülen selatin camisi gibi büyük bir cami projesine adım adım yaklaşıldığını söyledi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, k entte eksiklik olarak görül en selatin camisi gibi büyük bir cami projesine adım" href="/tag/adim/"> adım adım" href="/tag/adim/"> adım yaklaşıldığını söyledi.
Samsun İl Müdürlüğü tarafından “Son devir Karad enizli Kurralar Sempozyumu” düz enl endi. Türkiye Diyanet Vakfı Başkanlığı Salonunda gerçekleş en sempozyumda konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı, belediy enin din hizmetleri ve diğer çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Din hizmetlerine belediye olarak imkanlar ölçüsünde gerekli desteği verdiklerini ifade ed en Başkan Yılmaz, il ve ilçelerde müftülükleri bünyesinde güzel iletişimler halinde çalışmalara katkı sağlandığını vurguladı.

Cami projesine adım" href="/tag/adim/"> adım adım" href="/tag/adim/"> adım yaklaşılıyor
Şehrin gündeminde olan projelerd en birisi olan ve Samsun’un en büyük camisini içinde bulunduracak projeye değin en Yılmaz, “Allah’a hamdolsun Samsunumuzun en büyük eksikliği olan selatin camisi gibi büyük bir cami projesinin başlayacağı güne doğru adım" href="/tag/adim/"> adım adım" href="/tag/adim/"> adım ilerliyoruz. Bu yönde çaba göster en birisi olarak bunları hatırlatmak isterim. Samsunumuz da çok büyük eksiklik olduğuna b enim, valimizin, milletvekillerimizin de inandığı bir camisi projesini hayata geçirmek istiyoruz. Hazırlıklar sürüyor. İnşallah temel atma tör eninde de hep birlikte oluruz” dedi.

İşimizi en iyi yapan olmalıyız
Konuşmasına “İşini iyi ve doğru yapan insanlara ihtiyaç var” diyerek devam ed en Yılmaz, “Samsun Büyükşehir Belediyesinde 3 bine yakın insan çalışıyor. Hizmet aldığımız firmaları da katarsak bu rakam 5 bine yakın büyük bir çalışma ordusu olarak ortaya çıkıyor. Bu büyük çalışma ordusu işini ne kadar iyi yaparsa hizmet kalitesi de o kadar artar. Bunun için işini en iyi yapanlar olmaları gerekiyor. Burada dinimizin bize emrettikleri de devreye giriyor. İşimize hile katmayacağız, helalind en çalışacağız, kazancımızın karşılığını vereceğiz, en iyi hizmeti halkımıza sunacağız. Hepimiz bu düşünce ve inançta olacağız. Bu da aslında dinimizin diyanetimizin bize yansıttığı, ruhumuza işlediği temayı b en de çalışanlarımıza söylemeye çalışıyorum” şeklinde konuştu.

“Her imam mahallesine sorumluluk hissetmeli”
Samsun Valisi Osman Kaymak ise, “Ülkemizde öğretm enler ve imamlar çok kıymetli iki değerimiz. Dinimizin güzelliklerini halkımıza hakkıyla anlatabilsek toplumda hiçbir sorun olmaz. Her imam mahallesine sorumluluk hissetmeli” ifadelerini kullandı.
Sempozyum, diğer konuşmacıların sunumlarıyla devam etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.