Yozgat protokolünden yeni yıl ziyaretleri

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yozgat protokolünden yeni yıl ziyaretleri
01 Oca 2018 / Pzt 03:29
/ 61 Kez Okundu
| |

Yozgat Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu, İl Jandarma Alay Komutanı Bilgihan Yeşilyurt, yıl başı gecesi mesai yapan Yozgat Şehir Hastanesi personeli ve yeni doğum yapan anneleri ziyaret etti

Yozgat Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu, İl Jandarma Alay Komutanı Bilgihan Yeşilyurt, yıl başı gecesi mesai yapan Yozgat Şehir Hastanesi personeli ve yeni doğum yapan anneleri ziyaret etti.
Yozgat Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, Yozgat Şehir Hastanesi’nde 2017 yılının son bebeklerini dünyaya getiren anneleri ve bebekleri ziyaret etti. Vali Yardımcısı Yılmaz’a, İl Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu ve İl Jandarma Alay Komutanı Albay Bilgihan Yeşilyurt eşlik etti. Aileleri tebrik eden ve ailelerin yeni yılını kutlayan Yılmaz, bebeklere de altın taktı.
Yeni doğan ünitesinin ardından görevi başındaki acil servis personellerinin de yeni yılını kutlayan Yılmaz, burada hastalarla kısa bir süre sohbet ederek hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Daha sonra Vali Yardımcısı Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Çengeloğlu ve Alay Komutanı Albay Yeşilyurt, Muslubelen mevkinde yol kontrolü yapan jandarma ve emniyet ekiplerini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı. Yılmaz burada da kontrol için durdurulan yolcularla sohbet etti ve yolcuların da yeni yılını kutladı. Yeni yıl ziyaretlerini merkez karakolu ziyaretiyle tamamlayan Yılmaz, görevi başındaki emniyet mensuplarının yeni yıllarını kutlayarak 2018 yılının herkes için iyi geçmesi temennisinde bulundu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.