Yozgat’ta enerji tasarrufu yapanlara ödülleri verildi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yozgat’ta enerji tasarrufu yapanlara ödülleri verildi
06 Mar 2018 / Sal 14:32
/ 64 Kez Okundu
| |

Yozgat’ta Çamlıbel Elektrik Dağıtım Şirketi (ÇEDAŞ) tarafından başlatılan ‘Tasarruf Ediyorum’ projesi kapsamında bir önceki yıla oranla 2017 yılında, en fazla elektrik tasarrufu yapan ailelere ücretsiz elektrik sağlandı

Yozgat’ta Çamlıbel Elektrik Dağıtım Şirketi (ÇEDAŞ) tarafından başlatılan ‘Tasarruf Ediyorum’ projesi kapsamında bir önceki yıla oranla 2017 yılında, en fazla elektrik tasarrufu yapan ailelere ücretsiz elektrik sağlandı.
Enerji tasarrufunu teşvik etmek ve enerjinin gereksiz yere kullanımını engellemek amacıyla ÇEDAŞ tarafından başlatılan ‘Tasarruf Ediyorum’ projesi kapsamında düzenlenen yarışmada Yozgat’ta 2016 yılına oranla 2017’de en çok tasarruf sağlayan 10 öğrenci ailesine düzenlenen törenle ücretsiz elektrik ile ödüllendirildi. Proje kapsamında 10 aile arasından birinciye 1. 000 kwh, ikinciye 750 kwh, üçüncüye 500 kwh ve diğer 7 aileye ise 250’şer kwh enerji hediye edildi.
Düzenlenen programda açıklamalarda bulunan ÇEDAŞ Yozgat İl Müdürü Muzaffer Ayan, amaçlarının enerji savurganlığının önlenmesi olduğunu belirtip “Günlük yaşam konforundan ve üretimden herhangi bir kayıp olmadan, enerjinin etkin ve verimli kullanılması, evde, okulda ve iş yerlerinde alınacak küçük tedbirlerle gereksiz yere enerji kullanımını engellemektir” dedi.
Konuşmanın ardından enerji tasarrufu ile ilgili yarışmada dereceye giren elektrik abonelerine ödülleri verildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.