Zabıtalara öfke kontrolü eğitimi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Zabıtalara öfke kontrolü eğitimi
20 Eki 2017 / Cum 15:59
/ 7 Kez Okundu
| |

Edirne Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde görev yapan personele "Öfke Kontrolü, Halka İlişkiler ve İletişim" konularında hizmet içi eğitim verildi

Edirne Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde görev yapan personele "Öfke Kontrolü, Halka İlişkiler ve İletişim" konularında hizmet içi eğitim verildi. Psikiyatri Uzmanı Dr. Mehtap Topuz, zabıta ekiplerinin öfkeli bir bireye nasıl yaklaşılması gerektiğini anlattı.
Belediye Zabıta Yönetmeliği’nin 28. Maddesi’ne göre Edirne Belediye Meclis Salonu’nda "Öfke Kontrolü, Halka İlişkiler ve İletişim” konularında Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu ile Psikiyatri Uzmanı Dr. Mehtap Topuz tarafından hizmet içi eğitim verildi.
Zabıta Müdürlüğünde görevli personele yaşadıkları ve yaşayabilecekleri durumlar karşısında öfke kontrollerinin sağlanması ve stresle başa çıkma becerisi kazandırmak istediklerini ifade eden Tanrıkulu, "Belediyelerin öncelikli görevi insana hizmet. Zabıta Müdürlüğünde görevli personelimiz halkla sürekli iç içe. Bu birimde görev yapan arkadaşlarımıza vatandaşlarla nasıl iletişim kurulması gerektiğini çok iyi bilmeli, öfkesini herkesten çok kontrol edebilmeli. Bu eğitimle, onların karşılaşabilecekleri olumsuz durumlarla nasıl başa çıkabileceklerini anlatmak istedik. Psikiyatri Uzmanı Mehtap Topuz da bize bu konuda yardımcı olacak" dedi.
Daha sonra Psikiyatri Uzmanı Dr. Mehtap Topuz, "Öfke Kontrolü, Halka İlişkiler ve İletişim" konularında personeli bilgilendirdi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.