Zeytin Dalı Harekatı’na destek için Türk bayrağı ve Kızılema dağıttılar

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Zeytin Dalı Harekatı’na destek için Türk bayrağı ve Kızılema dağıttılar
26 Oca 2018 / Cum 16:32
/ 44 Kez Okundu
| |

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir caminin derneği, TSK’nın Suriye’nin Afrin kentinde sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı’na destek olmak için Cuma namazı sonrasında cemaate 200 bayrak ve 20 kasa Kızılelma dağıttı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir caminin derneği, TSK’nın Suriye’nin Afrin kentinde sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı’na destek olmak için Cuma namazı sonrasında cemaate 200 bayrak ve 20 kasa Kızılelma dağıttı.
İzmit’te Topçular Ulucamii Derneği üyeleri, Zeytin Dalı Harekatına destek olmak için Cuma Namazı çıkışı cemaate 200 bayrak ve 20 kasa Kızılelma dağıttı. Ayrıca dernek üyeleri Cuma Namaz’ı öncesi caminin girişini zeytin dalı ve Türk bayrakları ile donattı. Askerlerin her zaman yanlarında olduklarını belirten dernek başkanı Emrullah Yurtse ver, bu etkinliklerin diğer camilerde de yapılması gerektiğini belirtti. Dağıtılan elma ve bayrakları alan vatandaşlar ise yapılan etkinlikten dolayı memnun olduklarını dile getirdiler.
Gerçekleştirilen etkinlik ile ilgili konuşan Topçular Ulucamii Dernek Başkanı Emrullah Yurtse ver, “Mehmetçik’e destek vermek için böyle bir karar aldık. Allah Mehmetçiğimizin burnunu bile kanatmasın. Onlar ezanlarımızın dinmemesi, bayrağımızın yere düşmemesi için çalışıyorlar. Kızılelma bugün Afrin’de. Yarın inşallah Münbiç’te. Öbür gün Allah’ın izni ile Kudüs’te Mescid-i Aksa’da olacak. Kızılelma’yı tarih boyunca anlatmayanlar, yazmayanlar utansın. Kızılelma bir gazadır. Kızılelma bir fetihdir” ifadelerini kullandı.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.