Zeytinburnu Belediye Başkanı Arısoy: "Söz verdiklerimizin büyük bir kısmını yerine getirmiş olmanın huzuru ve mutluluğu içindeyim”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Zeytinburnu Belediye Başkanı Arısoy:
09 Nis 2021 / Cum 10:05
/ 10 Kez Okundu
| |

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, görevde bulunduğu 2 yıllık sürede yapılan çalışmaları anlattı. Arısoy, “Büyük bir emek verdik. Söz verdiklerimizin büyük bir kısmını yerine getirmiş olmanın huzuru ve mutluluğu içindeyim” dedi.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, görevde bulunduğu 2 yıllık sürede hayata geçirilen projeleri anlattı. Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki programda yapımı devam eden Millet Bahçesi’nin haziran ayında bitebileceğini belirten Başkan Arısoy, “Zeytinburnu’muzun tam ortasında, kalbinde yeni ve büyük bir alan kazandırıyoruz. Askeri lojmanların tasfiyesiyle meydana gelen alana Millet Bahçesi inşaatımız tamamlanmak üzere. Haziran ayında kullanıma açılacağını hayal ediyoruz. Yine askeri lojmanların tasfiyesiyle elde edilen alana bir Millet Camii, Zeytinburnu için bir cami inşaatımız başladı. Biz ihale ettik, önümüzdeki günlerde onun da temelini atacağız ve Zeytinburnu’nun sembollerinden birisi olacak, buna çok inanıyoruz. Sadece ibadet alanı değil aynı zamanda sosyalleşme alanı olacak. Geçen yıl 9 Nisan’da görevi devralmıştım. 2 yılda hamdolsun büyük bir emekle memleketimize büyük bir emek verdik” dedi.
Arısoy, bilim merkezi, millet kıraathanesi, pilates salonlarıyla ilçedeki buz pistinden bahsetti. Gerek eğitim gerek hayvan hakları alanlarında hayata geçirilen projelere de değinen Başkan Arısoy, “Türkiye’de ilk defa ilçe düzeyinde bir uygulama” dediği Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi hakkında bilgi verirken, Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi’ni de büyüttüklerini anlattı.
Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Kültür ve Sanat Merkezi’nin konferans salonunda yeni başlayacağı projeleri de tanıttı. Başkan Arısoy, bunlardan biri olan bin kişilik salonu, fuaye alanları ile “Çok Amaçlı Etkinlik Merkezi”nin bu dönemin sonuna kadar yetişeceğini ifade etti.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.