Etimesgut'ta yaşanan rehine krizi, güvenlik güçlerinin müdahalesiyle son buldu. 3 yaşındaki kız çocuğunu bıçakla rehin alan baba, özel harekat ekiplerinin operasyonuyla etkisiz hale getirilirken, küçük çocuk kurtarıldı.

Olay, Etimesgut ilçesi Piyade Mahallesi 2022’inci Cadde üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir baba henüz bilinmeyen bir nedenle 3 yaşındaki kız çocuğunu bıçakla rehin aldı.

VATANDAŞLAR EKİPLERE HABER VERDİ

Durumu fark eden vatandaşlar, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen ekipler, şahsı ikna etmek için bir süre görüşme gerçekleştirdi. Ancak yapılan çalışmaların sonuç vermemesi üzerine özel harekat ekipleri devreye girdi.

ÖZEL HAREKAT MÜDAHALE ETTİ

Özel harekat ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonla şahıs etkisiz hale getirildi. Müdahalenin ardından 3 yaşındaki çocuk güvenli şekilde kurtarıldı.

Operasyon sırasında etkisiz hale getirilen şahıs, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.