8 Haziran Pazartesi günü ekranda spor karşılaşmalarını takip etmek isteyenler, "Bugün kimin maçı var?" sorusuna yanıt arıyor. Günün programında futbolun yanı sıra basketbol ve voleybol müsabakaları da yer alırken, akşam saatlerinde İstanbul’da oynanacak basketbol maçı öne çıkıyor. Ayrıca 2026 Dünya Kupası’na sayılı günler kala, Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın grup aşamasındaki rakipleri ve maç tarihleri de netleşmiş durumda.
8 HAZİRAN PAZARTESİ GÜNÜN MAÇ PROGRAMI
Sporseverlerin takip edeceği 8 Haziran Pazartesi maç programında basketbol karşılaşması dikkat çekiyor. Günün öne çıkan maçı, akşam saatlerinde lig heyecanını ekranlara getirecek.
8 Haziran Pazartesi maç programı:
20.30 Bahçeşehir Koleji - Beşiktaş (GAİN)
Basketbolda Bahçeşehir Koleji ile Beşiktaş arasında oynanacak mücadele, saat 20.30’da başlayacak ve GAİN ekranlarından canlı yayınlanacak. Karşılaşma, günü televizyon karşısında geçirmek isteyen basketbol tutkunlarına tek maçlık bir program sunuyor.
2026 DÜNYA KUPASI’NDA TÜRKİYE’NİN MAÇ TAKVİMİ
2026 Dünya Kupası çalışmaları sürerken, Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın turnuvadaki yolu da netleşti. Türkiye, organizasyondaD Grubunda mücadele edecek.
Milli takımın D Grubu’ndaki rakipleri Amerika Birleşik Devletleri, Paraguay ve Avustralya oldu. Böylece Türkiye, 24 yıl sonra yeniden dünya futbolunun en üst organizasyonunda yer alacak.
Türkiye’nin 2026 Dünya Kupası grup maçları:
• 13 Haziran Cumartesi – Türkiye’nin D Grubu’ndaki ilk maçı
• 19 Haziran Cuma – Grup aşamasındaki ikinci karşılaşma
• 25 Haziran Perşembe – Türkiye’nin D Grubu’ndaki üçüncü maçı
Maçların saatleri ve oynanacağı statlara ilişkin ayrıntılar, turnuva takvimi yaklaştıkça kesinleşecek. Ancak tarihlerin belli olmasıyla birlikte, futbolseverler şimdiden Türkiye’nin 2026 Dünya Kupası programını planlamaya başladı.



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın