Bebek, çocuk ve genç odaları için geliştirdiği özgün tasarımlarla dünya genelinde faaliyet gösterenÇilek, global büyüme stratejileri kapsamında üst yönetim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Şirket,Ertan Şensoy’un Pazarlama Grup Başkanı veGlobal CMOolarak göreve başladığını duyurdu.
Türkiye’de kurulan ve bugün dünyanın önde gelen çocuk ve genç mobilya markalarından biri haline gelen Çilek, yeni dönemde marka yönetimi, müşteri deneyimi, ürün stratejisi, dijital dönüşüm ve uluslararası büyüme alanlarına daha fazla odaklanmayı hedefliyor.
GLOBAL BÜYÜMEYE KATKI SAĞLAYACAK
Yeni görevinde Ertan Şensoy; global marka yönetimi, müşteri deneyimi, dijital pazarlama, perakende pazarlama, e-ticaret ve CRM süreçlerinin yanı sıra kategori yönetimi, ürün portföyü stratejisi, yeni ürün geliştirme, fiyatlandırma ve ticari büyüme alanlarından sorumlu olacak.
Şensoy’un, pazarlama ve ticari fonksiyonların entegrasyonunu güçlendirerek Çilek’in sürdürülebilir büyüme hedeflerine katkı sağlaması bekleniyor.
18 YILLIK DENEYİMİYLE GÖREVE GELDİ
Kariyeri boyunca FMCG, perakende ve teknoloji sektörlerinde önemli görevler üstlenen Ertan Şensoy, 18 yılı aşkın profesyonel deneyime sahip bulunuyor.
Şensoy daha önce Coca-Cola, Danone, Ülker, Huawei ve Vivo gibi uluslararası şirketlerde marka yönetimi, ticari strateji, müşteri deneyimi ve büyüme odaklı liderlik pozisyonlarında görev yaptı.
Yeni görevinde müşteri kazanımı ve sadakatinin artırılması, kategori performansının geliştirilmesi, ürün inovasyon süreçlerinin hızlandırılması ve perakende performansının güçlendirilmesi gibi alanlara liderlik edecek.
DİJİTAL DÖNÜŞÜM VE REKABET GÜCÜNE ODAKLANACAK
Şensoy’un farklı sektörlerde elde ettiği tecrübelerin, Çilek’in müşteri odaklı büyüme yaklaşımını daha da güçlendirmesi bekleniyor. Ayrıca veri odaklı karar alma kültürünün yaygınlaştırılması, dijital dönüşüm projelerinin hızlandırılması ve markanın uluslararası pazarlardaki rekabet gücünün artırılması hedefleniyor.
30 YILLIK MARKA BİRİKİMİYLE YOLUNA DEVAM EDİYOR
Güçlü mağaza ağı, yaygın satış kanalları ve 30 yıllık marka birikimiyle faaliyetlerini sürdüren Çilek, bu atama ile marka yönetimi, müşteri deneyimi, ürün stratejisi ve ticari performansı daha entegre bir yapıda yönetmeyi amaçlıyor.
Şirket, yeni yönetim yapılanmasıyla birlikte uluslararası pazarlardaki büyümesini hızlandırmayı ve global marka değerini daha da ileri taşımayı hedefliyor
ÇİLEK HAKKINDA
Çilek, 1996 yılında aile şirketi olarak Türkiye'de kurulduğu günden beri, çocukların düşlerini odalarına kurmak için çalışıyor. Bugün bu topraklardan çıkan güçlü bir Türkiye markası olarak, 5 kıtada, 50’den fazla ülkede 500’den fazla satış noktasıyla 5 milyondan fazla çocuğun hayallerine dokunmanın haklı gururunu yaşıyor.





Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın