Son dakika haberine göreEla Rümeysa Cebeci’nin yürütülen soruşturma kapsamında verdiği ek ifade ortaya çıktı. Cebeci’nin detaylı açıklamalarıCNN TÜRK’te yayınlandı. Merve Tokaz’ın aktardığı ifadelerde Cebeci’nin, uyuşturucu ticareti iddialarını kesin bir dille reddettiği, ancak geçmişte madde kullandığını itiraf ettiği görüldü.
YURT DIŞINDA SERBEST SANIP HATAYA DÜŞTÜM
Daha önceki ifadesinde uyuşturucu kullanmadığını belirten Cebeci, ek ifadesinde bu durumu düzelterek pişmanlığını dile getirdi. Cebeci,"Daha önce uyuşturucu kullanmadığımı ifade etmiştim. Bugün kendim talepte bulunarak gerçekleri açığa çıkarmak için ifade veriyorum."dedi.
Yurt dışındaki yasal düzenlemelerden kaynaklı bir yanılgıya düştüğünü belirten Cebeci,"T.E. kullanımının suç olduğunu bilmiyordum. Yurt dışında uyuşturucunun serbest olduğunu bildiğim için böyle bir hataya düştüm."şeklinde konuştu.
KİMSEYE UYUŞTURUCU SATMADIM
Uyuşturucu temini veya ticareti suçlamalarını reddeden Cebeci, kendisine güvendiğini vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:"Ben hiçbir zaman kimseye uyuşturucu madde satmadım. Telefonumun şifresini de kendime güvendiğim için kendi rızamla verdim. Hatta kullandığım ikinci telefonumun şifresini kendi rızamla verdim. Kimseye uyuşturucu vermedim. Ancak kanımda ve WhatsApp yazışmalarında uyuşturucu kullandığıma dair deliller ortaya çıkmış. Ben uyuşturucuyu geçmiş zamanda kullandım."dedi.
Cebeci ayrıca belirli maddeleri hiç kullanmadığını vurgulayarak,"Asla K. ve kimyasal uyuşturucu kullanmadım."ifadelerini kullandı.
SADETTİN SARAN İLE 2021 YILINDA ERKEK ARKADAŞIM OLARAK İLİŞKİ YAŞADIM
İfadesinde telefon yazışmalarına da değinen Cebeci,Sadettin Saranile geçmişte bir birliktelik yaşadığını belirtti. Cebeci,"2021 yılında Saadettin Saran ile erkek arkadaşım olarak bir ilişki yaşadım. Sonrasında arkadaş kaldık."açıklamasında bulundu.
YENİDEN TEST TALEBİ
İfadesinin sonunda uyuşturucu satıcısı değil, kullanıcısı olduğunu bir kez daha vurgulayan Cebeci, yeni bir inceleme talebinde bulundu. Cebeci,"Özellikle belirtmek isterim ki ben uyuşturucu satıcısı değilim, uyuşturucu kullanıcısıyım... Tekrardan saçımdan ve kanımdan örnek alınmasını istiyorum. Daha sonradan tekrar gelip bildiklerimi ve yaşadığım itibar zedelenmesini anlatacağım."ifadelerini kullandı.





Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın