PTT 1. Lig takımlarından Elazığspor, kuruluşunun 48. yılını kulüp tesislerinde düzenlenen programla kutladı. Kulüp başkanı Selçuk Öztürk, tek ses ve tek yürekle Elazığsporu şaha kaldıracaklarına inandıklarını vurguladı.
PTT 1. Lig ekiplerinden Elazığspor, 48. kuruluş yıldönümünü kutluyor. Tesislerde düzenlenen kutlama programına Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, İl Emniyet Müdürü Nihat İşlek, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Sefer Resuloğlu, kurum müdürleri, eski futbolcular, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular katıldı. Kuruluş yıldönümü nedeniyle verilen yemek öncesi protokol üyelerine arkasında isimleri yazılı 23 numaralı forma hediye edildi.
Programda konuşan Vali Murat Zorluoğlu da Elazığsporun geçmişte başarılı çalışmalara imza attığını söyledi. Vali Zorluoğlu, "Ben evvela Elazığsporumuzun 48. kuruluş yıldönümünü gönülden tebrik ediyorum. Nice başarılı yıllar diliyorum. Elazığspor tabi bu şehrin markası. Dolayısıyla bizim de çok önemli bir değerdir. Elazığsporun geçmişte çok önemli başarılıları var. Bugün ve bugünden sonra da bulunduğu ligde ve bir üst ligde başarılı olması için bir takım çalışmalar yapılması gerekiyor. Bununla alakalı olarak şehrin üst düzey yöneticileriyle bugün burada bir araya geldik. Bundan sonra kulüple daha fazla mesaimiz olacak ve elimizin yettiğince elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Elazığspor inşallah önümüzdeki yıllarda çok çok daha iyi noktalarda olur" dedi.
Elazığsporun birliğe beraberliğe ihtiyacının olduğunu belirten Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz da, "Bu tür organizasyonlar aynı zamanda birlik beraberliğe götüren yoldur. Biz yüzümüze karşı konuşulmayacak hiçbir ortamda bulunmayız. Her ortamda da yüz yüzeyiz, birlikteyiz. Konuşulması gereken her konuyu da rahatlıkla konuşacak durumdayız. Başkanımıza 48. yıldönümünde başarılar diliyorum" diye konuştu.
Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk ise, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, "İnşallah en kötü günümüz öyle olsun. Bugün burada kucaklaşarak birlik ve beraberlik içerisinde tek ses tek yürekle Elazığsporumuzu şaha kaldıracağımıza inanıyoruz. İnşallah rabbim de nasip edecek en kısa sürede acılarla düştüğümüz Süper Lige tekrar çıkacağız. Bununla ilgili hepinizden dua bekliyorum" şeklinde konuştu.
Programın son bölümünde kulüp yöneticileri protokol üyeleriyle birlikte baş başa bir görüşme gerçekleştirdi.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.



Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın