FENERBAHÇE’DE EDERSON ŞOKU!

Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında bu akşamSamsunspor deplasmanına çıkacak olan Fenerbahçe, güne beklenmedik bir haberle başladı.
Sarı-lacivertlilerin tecrübeli kalecisiEderson, sabah saatlerinde yaşadığı ağrı şikâyetleri nedeniyleMR’a girdi.

Kritik maç öncesi Ederson’un durumu belirsizliğini koruyor.

OYNAYIP OYNAMAYACAĞI MAÇ SAATİNDE BELLİ OLACAK

Fenerbahçe kulübünden yapılan açıklamada,Ederson’un Samsunspor maçında forma giyip giyemeyeceğinin maç saatinde netleşeceğiduyuruldu.
Sağlık ekibi tarafından yapılan kontrollerin ardından teknik heyet son kararı verecek.

Ederson’un yerine kaleyiTarık Çetin’in koruma ihtimaliöne çıkarken, genç kaleci Engin Can Biterge de kafileye dahil edildi.

ALTERNATİF KALECİLER HAZIR BEKLİYOR

Ederson’un yanı sıra sakatlığı sürenİrfan Can Eğribayatda Samsun kafilesinde yer almadı.
Bu nedenle Fenerbahçe teknik heyeti, olası bir durumdaTarık Çetin’e görev verecek.

Ayrıca sarı-lacivertli ekibin geleceğin kalecisi olarak gördüğü18 yaşındaki Engin Can Bitergede yedekler arasında bulunacak.

KRİTİK DEPLASMAN ÖNCESİ KALECİ ALARMI

Fenerbahçe, bu akşam Samsunspor deplasmanında3 puan hedefiylesahaya çıkacak.
Galatasaray – Beşiktaş derbisinin1-1 sonuçlanmasının ardından, sarı-lacivertliler bu maçı kazanarakzirveye bir adım daha yaklaşmakistiyor.

Ancak Ederson’un durumundaki belirsizlik,teknik direktör Domenico Tedesco’nunplanlarını doğrudan etkiliyor.
Ederson’un son kontrolleri maç öncesi yapılacak veoynayabilme durumu saha kenarında netleşecek.

EDERSON’UN BU SEZONKİ PERFORMANSI

Fenerbahçe’nin sezon başında kadrosuna kattığıBrezilyalı kaleci Ederson, şu ana kadar Süper Lig’de ve Avrupa maçlarında gösterdiği performansla dikkat çekmişti.
Soğukkanlı oyun tarzı ve refleksleriyle savunmaya güven veren Ederson’un olası yokluğu, Fenerbahçe içinönemli bir eksikanlamına geliyor.