İnegöl’de gece saatlerinde meydana gelen ev kazası, küçük çocukların ev içindeki risklere karşı korunmasının önemini bir kez daha gündeme getirdi. Mama hazırlığı sırasında yaşanan olayda 1,5 yaşındaki bir bebek yaralandı.
Olay, saat 01.30 sıralarında İnegöl’e bağlı kırsal Sulhiye Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre anne, 1,5 yaşındaki Yunus Emre A. için mama hazırlamak amacıyla su ısıtıcısında su kaynatmaya başladı.
SU ISITICISI DEVRİLDİ
Bu sırada bebek, su ısıtıcısının kablosunu çekti. Kablonun çekilmesiyle birlikte su ısıtıcısı devrildi ve içerisindeki kaynar su bebeğin üzerine döküldü. Olayın ardından acılar içinde ağlayan bebek yaralandı.
YANIK ÜNİTESİNDE TEDAVİ ALTINDA
Ailesi tarafından özel araçla hastaneye götürülen bebek, İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan kontrollerde Yunus Emre A.’nın vücudunun çeşitli bölgelerinde 1. ve 2. derece yanıklar oluştuğu tespit edildi. Bebek, hastanenin Yanık Ünitesi’nde tedavi altına alındı.
(0) Yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!