TFF 3. Lig’de mücadele eden temsilcimiz İnegöl Kafkasspor, sahasında konuk ettiği Kestel Çilek Spor’u 2-0 mağlup ederek önemli bir galibiyete imza attı. Taraftarı önünde etkili bir oyun sergileyen yeşil-siyahlılar, aldığı bu sonuçla puanını 25’e yükseltti ve play-off potası içinde 4. sıraya çıktı.
Karşılaşma, İnegöl’de futbolseverlerin yoğun ilgisiyle oynanırken, Kafkasspor maç boyunca oyunun kontrolünü elinde tuttu.

İLK YARIDA UMUT DOĞDU SAHNEDE
Maçın 32’nci dakikasında gelişen Kafkasspor atağında, Yusuf Kaplan’ın ceza sahası içine gönderdiği topla buluşan Umut Doğdu, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla tamamlandı.
İKİNCİ YARIDA YUSUF KAPLAN FİŞİ ÇEKTİ
İkinci yarıya da etkili başlayan Kafkasspor, 57’nci dakikada farkı ikiye çıkardı. Umut Doğdu’nun ceza sahasına yaptığı ortaya iyi yükselen Yusuf Kaplan, kafa vuruşuyla topu filelere göndererek skoru 2-0 yaptı.
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma Kafkasspor’un 2-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.

KESTEL 10 KİŞİ KALDI
Karşılaşmada Kestel Çilek Spor’dan Yunus Emre Çakır, gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Konuk ekip, maçın önemli bölümünü 10 kişi oynamak zorunda kaldı.
MAÇIN DETAYLARI
Hakemler: Burak Filik, Halil Tolgahan Demir, Yunus Yıldız
Goller:
32’ Umut Doğdu (Kafkasspor)
57’ Yusuf Kaplan (Kafkasspor)
Sarı Kartlar:
Uğur Kurt, Yunus Emre Çakır (Kestel Çilek Spor)
Onur Akdoğan (Kafkasspor)
Kırmızı Kart:
Yunus Emre Çakır (Kestel Çilek Spor)

PUAN 25, HEDEF PLAY-OFF
Bu galibiyetle birlikte puanını 25’e yükselten İnegöl Kafkasspor, ligde 4. sıraya yükselerek play-off hattındaki yerini sağlamlaştırdı. Teknik heyet ve futbolcular, maç sonunda taraftarlarla galibiyet sevincini paylaştı.
Kafkasspor, önümüzdeki haftalarda da çıkışını sürdürerek üst sıralardaki yerini korumayı hedefliyor.
Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın