Bursa’nın Osmangazi ilçesi Paşaçiftliği mevkiinde, Ankara Yolu Caddesi üzerinde meydana gelen kazada, otomobil sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu araç kontrolden çıkarak elektrikli motosiklete çarptı.
MOTOSİKLETTEKİ 3 KİŞİ YARALANDIÇarpmanın etkisiyle savrulan elektrikli motosiklette bulunan 3 kişi yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı.
Hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis ekipleri kazanın nasıl meydana geldiğini belirlemek için inceleme başlattı.
SÜRÜCÜLERE UYARI: DİKKAT VE KONTROL ŞARTUzmanlar, şehir içi trafikte direksiyon hâkimiyetinin önemi konusunda uyarılarda bulunurken, özellikle elektrikli motosiklet ve scooter kullanıcılarının koruyucu ekipman ve dikkatli sürüş konusunda daha bilinçli olmaları gerektiğini hatırlatıyor.





Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın