Ortadoğu Barış Zirvesine Dışişleri Bakanlığını temsilen katılan Türkiyenin İlk Filistin Büyükelçisi Şakir Özkan Torunlar, Nezaket Emine Atasoya teşekkür etti.
Siyasiler, devlet büyükleri, işadamları ve 150 ülke temsilcisinin katılımı ile Türkiye Sanayici ve İş Kadınları Konfederasyonu tarafından düzenlenen Ortadoğu Barış Zirvesinin yankıları hala sürüyor.
Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Büyükelçisi Şakir Özkan Torunlar, öncelikle Ortadoğu Barış Zirvesini düzenleyen Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoya ve Arap Devletler Ligi Türkiye Temsilcisi Büyükelçi Mohamed El Fatah Naciriye teşekkür etti.
Büyükelçi Şakir Özkan Torunlar, bu kadar geniş kapsamlı ve anlamlı bir toplantının Türkiyenin başkenti Ankarada yapılmasından dolayı duymuş oldukları memnuniyeti dile getirerek, Biz Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı olarak Ortadoğu Barış Zirvesinin bizim ülkemizde yapılmasından dolayı büyük bir memnuniyet duyduk. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Filistin Devletinin ilk bağımsızlığını ilan ettiği günden bu yana Filistin Devletinin bağımsızlığını tanımış ve bundan sonrada tanımaya devam edecektir dedi.
Şakir Özkan Torunlar, Türkiye Cumhuriyeti Devleti her zaman ve her yerde Filistin halkının yanındadır ve bundan sonra da daima yanında olmaya devam edecektir diye konuştu.
Tüm haberler yüklendi.
Haber yüklenirken bir hata oluştu.





Yorumlar (0)
Görüşlerinizi Paylaşın