TRABZONSPOR-FENERBAHÇE MAÇININ HAKEMİ AÇIKLANDI

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında oynanacak Trabzonspor-Fenerbahçe maçını yönetecek hakem açıklandı. Merkez Hakem Kurulu (MHK), karşılaşmada Halil Umut Meler'in görev yapacağını duyurdu.

Maç, 15 Şubat Cumartesi günü Trabzonspor'un sahası Papara Park'ta oynanacak. Mücadele saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşma, Süper Lig 22. hafta programı içinde yer alıyor.

MHK'DEN HAKEM ATAMASI DETAYLARI

MHK tarafından yapılan açıklamaya göre Trabzonspor-Fenerbahçe maçının orta hakemi Halil Umut Meler oldu. Meler'in yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Bersan Duran üstlenecek.

Karşılaşmanın dördüncü hakemi olarak ise Melih Aldemir görevlendirildi. Böylece Trabzonspor-Fenerbahçe mücadelesinde sahada görev alacak hakem dörtlüsü netleşti.

TRABZONSPOR-FENERBAHÇE MAÇININ MAÇ PROGRAMI

Trendyol Süper Lig 22. hafta kapsamında Trabzonspor, Fenerbahçe'yi Papara Park'ta konuk edecek. Maçın başlama saati 20.00 olarak açıklandı. Müsabaka, Süper Lig fikstürü doğrultusunda cumartesi akşamı oynanacak.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı için hakem atamasının açıklanmasıyla birlikte müsabakanın hakem triosu ve dördüncü hakemi kamuoyuyla paylaşıldı. MHK, Süper Lig 22. hafta hakem atamalarını resmi kanalları üzerinden duyurdu.

HALİL UMUT MELER'İN GÖREV ALACAĞI KARŞILAŞMA

Halil Umut Meler, Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında Papara Park'ta oynanacak maçta düdük çalacak. Maçta yardımcı hakemler olarak İbrahim Çağlar Uyarcan ve Bersan Duran sahada olacak. Dördüncü hakem Melih Aldemir, karşılaşma boyunca yedek kulübeleri ve oyuncu değişiklikleri gibi teknik konularda görev üstlenecek.

Trendyol Süper Lig 22. haftada oynanacak Trabzonspor-Fenerbahçe maçının tarih, saat ve hakem bilgileri MHK açıklamasıyla birlikte netlik kazandı.