Başkan İlhan Kormazdan Taraftara Uyarı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan İlhan Kormazdan Taraftara Uyarı
 :
/ 1.600 Kez Okundu
| |

Spor Toto 2. Ligin 2. Haftasında İnegölspor’un Göztepespor’u 1-0 mağlup ettiği maç sonrası açıklamalarda bulunan İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz, taraftarlara eleştiride bulundu. Korkmaz, taraftarların ‘Yönetim uyuma taraftara sahip çık’ şeklindeki tezahüratlarına anlam veremediğini belirterek “Çingeneler gibi hep iste hep iste nereye kadar?” dedi.

Geçtiğimiz Pazar günü İnegölspor’un Göztepespor’u 1-0 yendiği gergin maçın ardından açıklamalarda bulunan İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz, güzel bir galibiyet aldıklarını ve gruptaki her takım kadar güçlü olduklarını dile getirdi. Korkmaz, taraftarların bitmek tükenmek bilmeyen istekleri bırakarak İnegölspor’a sahip çıkmalarını, gerçek İnegölspor taraftarı olmalarını istedi.

BEKLENTİLER YÜKSELDİ

Stat önünde açıklamalarda bulunan İnegölspor Onursal Başkanı Alinur Aktaş, 3 puanın güzel bir şey olduğunu ifade ederek, “Göztepe yılların efsane takımı. Galibiyette emeği olan herkese çok teşekkür ediyoruz. Süper Lig’de oynayan birkaç sporcuyu bünyemize katığımız için ister istemez İnegölspor ile alakalı beklentiler de yükseldi. Ama baştan beri bir şey söyledim. Yani biz haddimizi bilerek oynayacağız, mütevazı davranacağız. Maç maç gideceğiz diye” dedi.

İNEGÖLSPOR’U SEVMEK, İNEGÖLSPOR’A SAHİP ÇIKMAKTIR

İşaret etmek istediği bir konu daha olduğunu belirten Başkan Aktaş, “İnegölspor’u sevmenin adını bir kere herkesin koyması lazım. İnegölspor’u sevmek, İnegölspor’a sahip çıkmaktır. Bana twit atılıyor, mesaj atılıyor, her taraf kombine olmuş diye. Böyle bir şey yok. Karşı taraf biletlidir. Arzu eden girebilir. Bedava İnegölspor maçına gireceksin, hiç para ödemeyeceksin, maddi hiçbir katkıda bulunmayacaksın. Biz bu işleri nasıl yürüteceğiz. Taraftarlar özlenen, güçlü İnegölspor’u görmek istiyorlarsa, iyi olanları tenzih ediyorum ama bazılarının kendine dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu.

SİNİR HARBİ BİR MAÇ OLDU

Sinir harbi bir maç olduğunu da belirten Başkan Aktaş, “Maçı çok değerlendirmek istemiyorum. Göztepe iyi bir takım. İnşallah Pendikspor ile devam ederiz. Gruptaki 2 haftadaki maçlara baktığımızda acayip sonuçlar var. Gaziosmanpaşa sonradan kurulmuş bir takım 2 maçta 4 puan yaptı. İnşallah önümüzdeki hafta Pendik’le yolumuza devam ederiz. Yani bir maçın sonucuna bakarak karar vermemek lazım. İstikrarlı bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Şimdi hedefte Pendik maçı var. Tabi takımda birbirine alışıyor. Önümüzdeki hafta da üzerine koyarak devam edeceğiz. Ben Göztepe’ye de bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum” dedi.

ÖNEMLİ BİR GALİBİYET OLDU

Hafta başından beri bu maça çok iyi hazırlandıklarını belirterek konuşmasına başlayan İnegölspor futbolcusu Raif Demir ise, “Bizim için önemli bir maçtı. Şampiyonluktaki rakiplerimizden biri ile oynadık. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Maça gelince, maçta üstün olan taraf 10 kişi kalıncaya kadar bizdik. Golü bulduk ve 1-0 yendik. Şampiyonluk yolunda bizim için önemli bir galibiyet oldu. Özgüvenimiz de yerine geldi. İnşallah bundan sonra daha iyi olur” dedi.

BÖYLE BİR GALİBİYETE İHTİYACIMIZ VARDI

Zor bir maç olduğunu kaydederek konuşmasına başlayan Teknik Direktör Mehmet Bulut, “Göztepe bu işe büyük yatırım yapan bir takım. Maça tutuk başladık. İlk 20 dakika sahamızda kaldık. İlk yarı Göztepe biraz güçlü gibi gözüktü ama daha sonra toparlandık. Topa sahip olan ekip olmaya başladık ve pozisyonlar üretmeye başladık. Maçın geneline bakacak olursak, gerçekten iyi mücadele ettik. Rakibi rahatsız ettik, baskı uyguladık. Çok net pozisyonlarda bulduk. Tabi bizim bireysel hatamızdan kaynaklanan rakibin konuşulacak pozisyonları da var. Kazandığımız için mutluyuz. Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Çünkü geçen haftaki kayıptan sonra takımın toparlanması adına bizim için çok iyi oldu. Tabi oynanan her maçı unutmak zorundasınız. Artık biz yarından itibaren çalışmalarımıza başlayacağız. Hafta sonu maçımız Cumartesi günü. İnşallah daha iyi günler bizi bekliyor. Daha iyi olmamız lazım” açıklamalarında bulundu.

METİN VE GÖKHAN’IN MAÇ EKSİKLERİ VAR

Metin ve Gökhan’ın maç eksikleri olduğunu ifade eden Mehmet Bulut, “Fiziksel açıdan tam hazır değiller. O kardeşlerimiz hazır hale geldiğinde bize katkı sağlayacaklardır. Bundan eminiz. Biz onları kaybetmek istemiyoruz, kazanmak istiyoruz. O açıdan direk sahaya sürmek istemiyoruz. Tam hazır olduklarında bize çok büyük katkı sağlayacaklar. Bütün oyuncularımız bizim için çok değerli. Alınan galibiyetten dolayı herkesi kutluyorum” ifadelerini kullandı.

RAKİP 10 KİŞİYKEN 2. GOLÜ BULMAMIZ GEREKİYORDU

Mustafa Vargel’e gösterilen ilk sarı kartın çok ucuz gösterildiğini iddia eden Mehmet Bulut, “İkincisinde haklıydı bana göre. Ama tabi Vargel onu yapmamalıydı. Çünkü kademede oyuncu vardı. Ama bunlar futbolda var. Bu tür hatalar yapmamak lazım. Rakip 10 kişiyken biz 2. golü bulmamız gerekiyordu. Bulamadık bundan dolayı sıkıntı yaşadık. Ama her şeye rağmen alınan galibiyet sevindirici. Herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

GRUPTAKİ HER TAKIM KADAR GÜÇLÜYÜZ

Teknik ekibe ve futbolculara güzel bir galibiyet hediye ettikleri için teşekkür ederek konuşmasına başlayan İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz, “Güzel bir galibiyet oldu. İnegölspor bunların devamını da getirebilecek güçte. Güzel bir mücadele oldu. İlk yarısında ben yoktum seyredemedim. Ailemin sağlık problemleri ile ilgili 2-3 günden bu yana stresli günler yaşadım. İlk yarıyı seyredemedim, golü de göremedim ama ikinci yarı gerçekten Göztepe de bu ligin güçlü bir takımı olduğunu gösterdi. Biz de onlar kadar güçlüyüz. Biz bu grupta her takım kadar güçlüyüz bunu gösterdik. İnandığımız yolda devam ediyoruz” dedi.

“ÇİNGENELER GİBİ HEP İSTE HEP İSTE NEREYE KADAR?”

Taraftarlara teşekkür etmek istiyorum ve bir de uyarıda bulunmak istiyorum. İnegölspor sevdası sadece marş söylemek ile olmaz. Her şeyin bir bedeli var. Ben üzülerek şunu söylüyorum. Herkes İnegölspor yönetiminden ve İnegölspor’dan bir şeyler bekliyor. Herkes fedakârlık yapmadan bir şeyler almak istiyor. Bu tabi bizi biraz etkiliyor. İnegölspor taraftarının madden ve manen İnegölspor’a sahip çıkması lazım. Dakika 75 olmuş bazı arkadaşlar ‘Yönetim uyuma taraftara sahip çık’ diye tezahürat yapıyor. Ne yapacağız, ne yapmamız gerekiyor ben bunu anlamış değilim. Bir de şunu öğrenmek istiyorum. Armanın peşindeyiz diyen, birilerini arpa almak ile vermek ile suçlayan kişilerin de kendilerine çeki düzen vermesi gerekiyor. Gördüğüm günden beri her şey isteniyor, bitmez tükenmez bir istek var. Bunun önüne geçsinler. Gerçek İnegölspor taraftarı olsunlar, gelsinler canımızı yesinler. Tabiri yerinde ise Çingeneler gibi hep iste hep iste nereye kadar? Biraz da vereceksin. Vermeden almak Allah’a mahsustur. O yüzden vereceksin, karşılığını bekleyeceksin. Ben İnegölspor taraftarından bunu istiyorum” diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
Puan Durumu
# Takımlar O AV P+
1 Amed SF 34 46 77
2 GMG Kastamonuspor 34 34 74
3 Iğdır F.K 34 31 68
4 Anagold 24Erzincanspor 35 22 63
5 Menemen FK 34 20 61
6 İskenderunspor 34 18 59
7 Isparta 32 Spor 34 -4 54
8 İnegölspor 34 0 48
9 Somaspor 34 -2 47
10 Fethiyespor 34 1 43
11 68 Aksaray BLD. 35 0 42
12 Karaman F.K 34 -12 42
13 Arnavutköy BLD 34 -3 38
14 Etimesgut Belediyespor 34 -13 38
15 Belediye Derince Spor 34 0 37
16 Sarıyer 34 -8 35
17 Düzcespor 34 -22 33
18 Denizlispor 34 -22 29
19 Uşak Spor 34 -86 5