İnegölspor’da futbolcular mutlu yönetim dertli

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegölspor’da futbolcular mutlu yönetim dertli
#İnegöl Spor | Haber Merkezi
15 Şub 2020 / Cmt 20:03
/ 1.531 Kez Okundu
| |

İnegölspor zorlu Hekimoğlu galibiyeti sonrasında oyuncular ve teknik heyet kazanılan 3 puan için mutlu olduklarını ifade ederken yöneticiler ise İnegölspor’un mali durumunu işaret ederek takıma sahip çıkılması gerektiğini ifade etti.

İnegölspor başkanı Münür Kanar takımın play off oynayacağını ifade ederek “Zor bir maçtı bunun bilinci ile maça çıktık, 2 yarıda değişikliklerle maçı aldık. Topçularımızı ve teknik heyetimizi kutluyorum. Çarşamba günü Urfa maçı var o maçı da 3 puan ile kapattığımızda hafta sonu Sarıyer maçı var onu da kazanırız. Bu takım Play OFF oynar diye düşünüyorum.”

50 BİN TL TOPLANDI
“İnegölspor için ilçe protokolü ile bir araya geldik o toplantıdan sonra 50 bin TL toplandı.  Bu İnegölspor için yetersiz bir bütçe benim beklentim yüksekti. Kaymakamımız ve belediye başkanımız kendi aralarında bir istişare yapıp bize yardımcı olursalar çok mutlu oluruz. Ciddi ödemeler var. Pazartesi günü kendilerini ziyaret edip tekrar destek isteyeceğim. Mülkü amirlerimizden destek bekliyoruz. Görüyorsunuz sportif başarı için mücadele ediyoruz.”

DESTEK KAMPANYASI BAŞLATILIYOR
İnegölspor Basın Sözcüsü Özgür Gürbüz İnegölspor’a maddi yardım sağlamak için bir destek kampanyası başlatacaklarını ifade ederek “Bu kategoride bu hakemler yakışmıyor ne çaldığı belli değil maçı biraz gerdi. Görüyorsunuz bu takıma güvenilirse iyi bir yerlere gelecek bunu defalarca söyledik. Bu takıma sahip çıkılması lazım , sportif başarı bir yerlere geldi. İnegölspor için destek kampanyası başlatıyoruz artık sportif başarının dışında kulübün üzerindeki borç yükünü kaldırmamız lazım. Hedef sadece play off değil biz bir üst ligi hedefliyoruz.”

HAKKIMIZI YEMESİNLER
İnegölspor yöneticisi Semih Peşin maçın hakemine tepki göstererek “Bugün rakibimiz sahada 12 kişiydi biz iyi oynayınca geri dönüş yapıyoruz. Biz bugün 12 kişiyi yendik. Hakemler ile konuşmak istemiyoruz ama biz burada emek harcıyoruz evimizden işimizden zaman ayırıyorz burada maçları takip ediyoruz rica ediyorum inşallah hakkımızı yemesinler. Şehirde havaya girdi maddi manevi destek bekliyoruz. Kampanya başlatacağız bu kampanyaya destek bekliyoruz.”
 
YENİLGİYE TAHAMMÜLÜMÜZ YOK
İnegölspor teknik direktörü Murat Yoldaş yenilgiye tahammüllerinin olmadığını belirterek “Yenilgiye tahammülü olmayan bir takımız. Bazı maçlarda bazı tatsız hadiseler yaşadık ama asla asla yenilgiye tahammülümüz yok.  Henüz kazanılmış bir şey yok ama bulunduğumuz yer ve yerimizin üstünde yer edinmek istiyoruz. Çok güzel bir mücadele oldu son ana kadar oyunu bırakmadık oyuncularımı tebrik ediyorum. Ben hakemler ile alakalı konuşmak istemiyorum, ama insan bazen isyan ediyor ben sadece gördüklerini çalmasını istiyorum.”

ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ
İnegölspor futbolcusu Selimcan Temel ise “Öncelikle hocalarıma abilerime teşekkür ediyorum. Bizi yalnız bırakmadıkları için taraftarlara teşekkür ediyorum. Takım için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.”

BUGÜN GÜZEL BİR GOL ATTIM
Ahmet Hakan Şahin ”Ben forvet oyuncusuyum bazen gol atacağım bazen kaçıracağım. Bugün güzel bir gol attım. İnegölspor ve ben böyle devam edeceğiz Play Off içinde devam edeceğiz”

ZOR MAÇ OLACAĞINI BİLİYORDUK
Gökhan Kurumuş “Öncelikle zor maç olacağını biliyorduk. Hekimoğlu iyi bir takım zor olacağını bildiğimiz için ona göre çıktık. Bu maç bizim çıkış maçımızdı daha çok yol almamız gerekiyor ama bugün önemli bir galibiyet aldık. Çok güzel oldu.  Takım geri düştüğünde bize bir heyecan geliyor soyunma odamızda hocamız bizleri uyarıyor biz galip geldiğimizde beraberliği yakalanıyoruz ama geri geldiğimizde iyi bir çıkış yakalıyoruz. “
 





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
Puan Durumu
# Takımlar O AV P+
1 Amed SF 33 48 77
2 GMG Kastamonuspor 33 31 71
3 Iğdır F.K 33 29 65
4 Anagold 24Erzincanspor 34 24 63
5 Menemen FK 33 16 58
6 İskenderunspor 33 15 56
7 Isparta 32 Spor 33 -4 53
8 İnegölspor 33 0 47
9 Somaspor 33 -1 47
10 Fethiyespor 33 3 43
11 Karaman F.K 33 -7 42
12 68 Aksaray BLD. 34 0 41
13 Arnavutköy BLD 33 -5 35
14 Etimesgut Belediyespor 33 -15 35
15 Belediye Derince Spor 33 -1 34
16 Sarıyer 33 -8 34
17 Düzcespor 34 -22 33
18 Denizlispor 33 -19 29
19 Uşak Spor 33 -82 5