İnegölspor’da Şok Sakatlıklar

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegölspor’da Şok Sakatlıklar
 :
/ 234 Kez Okundu
| |

İnegölspor teknik direktörü, hafta sonu ilçe stadında ağırlayacağı Gümüşhane maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kulüp tesislerimizde açıklama yapan Yıldırım, “Ligimizin ne kadar zorlu olduğu ortada. Gümüşhanede bu ligin iyi takımlarından. Şuan orta sıradalar, sanıyorum hedefleri bir yandan da play-off. İyi bir takıma karşı oynayacağız ama bizim özellikle içerde puan kaybına gerçekten tahammülümüz yok ve zorlu bir yarışta olduğumuzu herkes görüyor. O yüzde de sezon sonuna kadar bu yarışı sürdürebilmek için içerdeki maçlarımızı kazanmak istiyoruz. O yüzden zorlu bir maça çıkacağız. Onun hazırlıklarına devam ediyoruz. Dün başladık bugün de devam ediyoruz. Hafta sonuna kadar da hazırlıklar sürecek.” dedi. 

 

2 SAKAT VAR

 

Takımda 2 sakat oyuncunun olduğunu ifade eden Yıldırım “Muharrem’in arka adalesinde yırtık tespit edildi. Emrah’ta maçta olan bir sakatlığı var. Doktorların söylediği yaklaşık 2- 2,5 hafta civarı 3 haftaya da çıkabilir. Aramızda olamayacaklar ama sorun değil. Onların eksikliği bizi üzüyor ama diğer arkadaşlarımızda kadromuzda zaten bu tip eksikleri kapatsın diye varlar. Görev alacaklar ve maça çıkacağız. Maça çıktığımız sürece ve bu hedef ve istek bizde olduğu sürece her maçı kazanmak için oynayacağız.” Dedi.

 

İLK MAÇTA DERSLER ÇIKARMIŞTIK

 

Göztepe maçında son dakika yenilen golü de değerlendiren Yıldırım, Yediğimiz golle de tabi ki yapabileceğimiz şeyler vardı. Böyle bir şey sadece 2 Göztepe maçında oldu. İlk Göztepe maçında  bazı dersler çıkartmıştık. Bu maçta da bu yediğimiz golle ilgili tabi ki dersler çıkartacağız. Bir yerde zaten hata olmasa yada işler orada iyi gitmiyor olmasa bu tip goller yenmez. Muhakkak orada bir sıkıntı vardır. Onu düzeltmekte bizim işimiz. Arkadaşlarla o konunun analizini yapıp, bir daha o hataları yapmamak adına ders çıkartmalıyız.ifadelerini kullandı.

 

PTT LİGİNİ İSTİYORUZ

 

Sezon sonu şampiyon olarak PTT 1.Lige çıkmak istediklerine vurgu yapan Yıldırım, şöyle konuştu:Bizim bir tane isteğimiz var. PTT 1.Ligine birinci çıkmak istiyoruz. Onun dışında şuanda başka bir düşüncemiz, fikrimiz yok kafamızda. Yani play-offtu vesaireydi gibi bir düşünce bir fikre sahip değiliz. Şiddetli bir şekilde birinciliği istiyoruz. Şuanda razı olma zamanı değil. Kader bize derse ki siz play-offa kaldınız. Lig bittiği zamanda play-offa kaldınız ona razı oluruz ama şuanda önümüzde çok zorlu 14 tane maç varken, 42 puan varken, buna razı olamayız. Şiddetli bir şekilde birinciliği istiyoruz. Onun içinde çalışıyoruz ve kovalamaya devam edeceğiz. Gün geçtikçe oyun olarak daha iyi hale gelerek, daha güçlü hale gelerek te bu yarışı devam ettireceğiz. Özellikle son 5-6 hafta belki 8 hafta çok karar haftaları olacak. Baskının iyice arttığı haftalar olacak. Biz rakibimizin hata yapmasını bekleyeceğiz ve ısrarlı bir takip sürdürmek istediğimizi burada söyleyeyim. Son 5-6 haftada neler olacağını hep beraber göreceğiz. Çünkü rakibimizin de bizimde çok zorlu maçları var. Zaten her maç çok zorlu ama son 5-6 hafta ilave olarak, birde finiş baskısı artacaktır. O baskıya karşı koyup biz öne geçmek istiyoruz. Biz öne geçip birinci bitirmek istiyoruz. Bizim en çok istediğimiz şey bu.  En şiddetli isteğimiz bu. Başka bir şey düşünmüyoruz. Kimse de bizim ekibimizin içerisinde böyle bir düşünceye kapılmıyor. İsteğimiz bu. Yarış sürüyor ve sonuna kadar da biz bu yarışı Allahın izniyle götüreceğiz. İnşallah sezon sonunda da istediğimiz ligi birinci bitirmek.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
Puan Durumu
# Takımlar O AV P+
1 Amed SF 34 46 77
2 GMG Kastamonuspor 34 34 74
3 Iğdır F.K 34 31 68
4 Anagold 24Erzincanspor 35 22 63
5 Menemen FK 34 20 61
6 İskenderunspor 34 18 59
7 Isparta 32 Spor 34 -4 54
8 İnegölspor 34 0 48
9 Somaspor 34 -2 47
10 Fethiyespor 34 1 43
11 68 Aksaray BLD. 35 0 42
12 Karaman F.K 34 -12 42
13 Arnavutköy BLD 34 -3 38
14 Etimesgut Belediyespor 34 -13 38
15 Belediye Derince Spor 34 0 37
16 Sarıyer 34 -8 35
17 Düzcespor 34 -22 33
18 Denizlispor 34 -22 29
19 Uşak Spor 34 -86 5