İşte İnegölspor’un yeni yönetimi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İşte İnegölspor’un yeni yönetimi
#İnegöl Spor | Haber Merkezi
08 Eki 2019 / Sal 20:01
/ 4.758 Kez Okundu
| |

İnegölspor’da tek liste ile gidilen kongrede yeni başkanı Münür Kanar oldu.

İnegölspor’un ertelenen olağanüstü kongresi gerçekleştirildi. Sani Konukoğlu Konferans Salonundaki kongre, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. 

Divan heyetinin seçilmesiyle devam eden kongre, denetim ve faaliyet raporların okunmasıyla devam etti. 

Okunan raporların ayrı ayrı ibra edilmesinin ardından seçime geçildi. Seçimde kulüp başkanlığına Eşref Güç’ün yerine Münür Kanar seçildi. 

Kanar Başkanlığında yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu;

Nurettin Aydemir, Nahit Eren, Saffet Güneş, Serkan Taşdemir, Özgür Gürbüz, Semih Peşin, Sebahattin Ablak, Şaban Gümüş, Mehmet Çalık, Coşkun Karduz, Serkan Kavak, Serkan Bak, Turan Albamya, Saim Metinbaş, Casim Yıldız, İsmail Yağlı, Ali Arıkoğlu, Erhan Demirden, Celalettin Kızılarslan ve Andrias Müller.

Eski başkan Eşref güç yaptığı teşekkür konuşmasında “Biz yönetim kurulu arkadaşlarımız ile beraber sizlerin oyları ile ibra olduk. Sizlere teşekkür ediyorum. Burada olamayan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve yardımcılarına, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a teşekkür ediyorum. Bırakan yöneticiler tekrar göreve talip olmuyorlar bir daha böyle bir şey olmaz diye umuyorum.” Dedi.

Kendilerine karşı bir algı operasyonu olduğunu ifade eden İnegölspor’un yeni başkanı Münür Kanar “Algı operasyonları oldu 4 milyon borç var dedi sezon sonu 9 milyon dendi. İsimler üzerinde algı oluşturuldu. Ben yönetim kurulu arkadaşlarımla cesaret gösterdik aday olduk. Haber kirliliği oldu hep bir isimler aday dendi. Bu amaç ne için her şey İnegölspor içindir. Eşref Güç ben yönetime talibim demişti bende haytırlı olsun dedim. Güzel bir yönetim kurmuştu ama bazen tutmuyor. Canı gönülden çalıştılar kapı kapı dolaştılar. Bizde İnegölspor için kapı kapı dolaşacağız. Biz bu borcu eritmek için çalışacağız. Bizim çalışmamız bu olacak. Şampiyonluk gibi bir hevesimiz yok, biz İnegölspor’un borcunu asgari düzeye çekip sonra gelecek yönetimi devretmek.”

TERLİK ALAMAZ DENMİŞTİ

Eleştirilere cevap veren Kanar “Benim için terlik alamaz don alamaz, İnegöl’ü düşürür dendi. Bize destek verenleri mahcup etmeden İnegölspor’u zirvede bıraktık son anda Play Off’tan olduk. Münür kardeşinize güvenin. İnegölspor kuruşu kuruşuna ben bunun bilgilerini Alper beye iletecem. Ben bu borcun üstüne borç yapmamak için çalışacağım.”

Dilek Temenni bölümünde konuşan İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ İnegölspor’a herkesin sahip çıkması gerektiğini belirterek “İnegölspor kurulduğundan beri başkanlık yapan kulübe sahip çıkan herkesten Allah razı olsun. İnegölspor bir sevdadır, 1984 yılından beri bu kulübün içindeyim. İnegölspor İnegöl şehrinin en birleştirici unsurudur. İçinde siyaset barındırmayan yegane kuruluştur.  İnegölspor İnegöl için çok önemlidir, İnegöl’ün en önemli markasıdır.  İnegölspor kulübü bu sorumluluğu her zaman üzerinde taşımıştır. İnegöl’de yaşayan insanlar olarak, İnegöl’deki yöneticiler olarak bu kulübe sahip çıkmaya destek vermeye özen gösterdik, bundan sonra da böyle olacaktır. Bizim desteğimiz her zaman İnegölspor’a olacaktır. Tekrardan yeni yönetime başarılar diliyorum, seçimler hayırlı uğurlu olsun. “ dedi.
 





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
Puan Durumu
# Takımlar O AV P+
1 Amed SF 33 48 77
2 GMG Kastamonuspor 33 31 71
3 Iğdır F.K 33 29 65
4 Anagold 24Erzincanspor 34 24 63
5 Menemen FK 33 16 58
6 İskenderunspor 33 15 56
7 Isparta 32 Spor 33 -4 53
8 İnegölspor 33 0 47
9 Somaspor 33 -1 47
10 Fethiyespor 33 3 43
11 Karaman F.K 33 -7 42
12 68 Aksaray BLD. 34 0 41
13 Arnavutköy BLD 33 -5 35
14 Etimesgut Belediyespor 33 -15 35
15 Belediye Derince Spor 33 -1 34
16 Sarıyer 33 -8 34
17 Düzcespor 34 -22 33
18 Denizlispor 33 -19 29
19 Uşak Spor 33 -82 5