MODEF’ten İnegölspor’a destek sözü

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
MODEF’ten İnegölspor’a destek sözü
#İnegöl Spor | Haber Merkezi
26 Ağu 2020 / Çar 16:09
/ 2.550 Kez Okundu
| |

İnegölspor Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu ile yönetim kurulu üyelerimiz, MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ ile yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettiler.

KİM GÖREVE GELİRSE GELSİN DESTEK VERECEĞİZ
Ziyarette konuşan MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, şunları söyledi:
“hoş geldiniz. Öncelikle yeni yapılan İnegölspor kongremizin başta İnegölspor’a, İnegöl şehrine, göreve gelen siz kardeşlerime hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Her zaman dile getirdiğimiz gibi İnegölspor bu şehrin markasıdır. İnegölspor bu şehre bundan önceki yıllarda çok katkı, değer, imaj anlamında, reklamı anlamında çok olumlu yönden katkı sağlamıştır. İnşallah sizlerle birlikte bundan sonraki süreçte de, aynı katkıyı sağlamaya devam edeceğine inanıyoruz. Bizlerde bir İnegöllü olarak, İnegöl’de görev yapan insanlar olarak, İnegölspor’u her zaman başımızın üstünde tutmuşuzdur. Bizim bir sözümüz vardır. “Biz İnegölspor’da kimler göreve gelirse gelsin, biz her zaman İnegölspor’un yanında, destekçisi olmaya devam edeceğiz.” diye bundan önceki süreçte söylemiştik. Bundan sonraki süreçte de aynı şekilde kanaatimiz devam etmektedir. İnegölspor’da görev yapan arkadaşlar cansiperane bir mücadele ve cesaret ortaya koyarak, bu görevi üstlenmişlerdir. Onun için ben öncelikle bu cesareti gösteren siz değerli arkadaşlarıma, kardeşlerime bir İnegöllü olarak teşekkür ediyorum. Tabi İnegölspor’u bu maddi şartlarda yönetmek kolay değil. Ama bu maddi zorluklar sadece sizin sorumluluğunuzda değil bence İnegöl’ün sorumluluğunda olmalı. İnegöl’de faaliyette bulunan her sivil toplum örgütü, her yerel yönetim ve İnegöl’de aktif ticaret yapan sanayicimiz, esnafımız İnegölspor’umuza katkı sağlamalı diye düşünüyoruz. Bundan önceki süreçlerde az veya çok bu katkılar sağlandı. İnşallah bundan sonraki süreçte daha fazla katkı sağlanarak, İnegölspor’umuz istediği, hedeflediği, amaçladığı konumlara gelir. Ben başta Kani başkanım olmak üzere tekrardan bütün yönetim kuruluna kolaylıklar başarılar diliyorum. Bizler her daim bundan önce olduğu gibi bundan sonrada İnegölspor başkanının ve yönetiminin destekçisi olacağız. İnegölspor’un destekçisi olmaya devam edeceğiz. Tüm İnegöllüleri, İnegölspor’a destek olmaya davet ediyorum.”

GÜZEL DESTEKLER ALIYORUZ
İnegölspor Başkanı Kani Ademoğlu ise “ Değerli MODEF başkanım ve yönetimine öncelikle bizleri ağırladığı için teşekkür ediyoruz. Göreve geldiğimiz süreçten beri protokol ve STK ziyaretlerine devam ediyoruz. Herkesten güzel destekler alıyoruz. İnşallah bizde bu desteğe layık olmak için mücadele edeceğiz. Yavuz başkanımızın dediği gibi İnegölspor hepimizin takımı, hepimizin sahip çıkması gereken bir değer. Buna göre yapılanma yapmamız lazım. Sabit gelir projesi üretmemiz lazım. Bu projeyle ilgili daha önce Yavuz başkanımıza bir sunum yapmıştık. Sağ olsun bizlere destek olacağını açıkladı. Yavuz başkanım her zaman İnegölspor’un yanında olmuştur. Her zaman kuruma destek vermiştir. Bundan sonra da vereceğinden zerre şüphemiz yoktur. Kendisine özellikle verdiği desteklerden dolayı tekrar teşekkür ediyorum.”şeklinde konuştu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
Puan Durumu
# Takımlar O AV P+
1 Amed SF 33 48 77
2 GMG Kastamonuspor 33 31 71
3 Iğdır F.K 33 29 65
4 Anagold 24Erzincanspor 34 24 63
5 Menemen FK 33 16 58
6 İskenderunspor 33 15 56
7 Isparta 32 Spor 33 -4 53
8 İnegölspor 33 0 47
9 Somaspor 33 -1 47
10 Fethiyespor 33 3 43
11 Karaman F.K 33 -7 42
12 68 Aksaray BLD. 34 0 41
13 Arnavutköy BLD 33 -5 35
14 Etimesgut Belediyespor 33 -15 35
15 Belediye Derince Spor 33 -1 34
16 Sarıyer 33 -8 34
17 Düzcespor 34 -22 33
18 Denizlispor 33 -19 29
19 Uşak Spor 33 -82 5