Tahta kapalı, transfer sezon sonu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Tahta kapalı, transfer sezon sonu
#İnegöl Spor | Haber Merkezi
11 Oca 2020 / Cmt 16:38
/ 2.233 Kez Okundu
| |

2-2 kalınan Kırklareli maçı sonrası, İnegölspor başkanı Münür Kanar transfer için sezon sonunu beklediklerini ifade ederken, İnegölspor teknik direktörü Murat Yoldaş transfer tahtalarının kapalı olduğunu belirtti.

2-2 berabere kalınan Kırklareli maçı sonrası açıklamalarda bulunan İnegölspor Başkanı Münür Kanar müsabakanın 6 puanlık maç olduğunu ifade ederek “Kendi sahamızda bu maçı 3 puan ile kapatmak istiyorduk.  Bizim için zor bir maç olacağını biliyorduk.  Biz müsabakayı tek kale oynadık galibiyeti getirecek golü bulamadık. Penaltı pozisyonunda penaltıyı Niyazi atacakken aralarında tartışma çıktı Tayfun ben kullanacağım dedi. Golü atsaydık 3 puanı alacak taraf biz olacaktık. Korkulacak bir şey yok futbolda bunlar var. Önümüzde zorlu bir Çorum maçı var, bu maç bizim için 6 puanlık bir maçtı hayırlısı diyorum. Kimse tereddüt etmesin. Daha öncede söylemiştim mali konular ile ilgili çalışmalar yapıyoruz. Şuan 28 puandayız düşme potasından kurtulduk önümüzde çok maçlar var endişe etmeyin. Bunlar futbolda olacak şeyler önümüzdeki maçlara bakıp telafisini edeceğiz.”dedi.

TRANSFER SEZON SONU
Transferde acele etmek istemediklerini vurgulayan İnegölspor Başkanı Münür Kanar “Şuan talip olduğumuz topçular var ama sezon sonunu bekliyoruz acele etmek istemiyoruz bizim için mali bütçe önemli.  İçerde mali bütçeyi toparlamadığın sürece dışardan ekstra bir topçu getirdiğin zaman sıkıntı olur. Bunun için çalışma yapıyoruz. Mülki amirlerimiz bir çalışma yapıyor bir santrafor almak istiyoruz. “ifadelerini kullandı.

İNŞALLAH GEREKLİ DESTEĞİ SAĞLARLAR
Gerekli desteğin sağlanması ümidini yineleyen İnegölspor Başkanı Münür Kanar “Mülki amirlerimiz gereken desteği vereceğiz dediler. Belediye başkanımız, İTSO başkanımıza bir liste verdi.  O listeyi ben bilmiyorum hangi firmalar olduğunu bilmiyorum. Bu çalışmalar neticesinde inşallah gereken desteği sağlarlar bizde yolumuza devam ederiz.” Dedi.

ÇORUM MAÇI İLE TELAFİ EDECEĞİZ
Devre arasının kendisi için iyi geçtiğini belirten Raif Demir “Devre arası benim için çok iyi geçti, yavaş yavaş oynamaya başlıyorum. Bugünkü maçta elimizden gelen fırsatları değerlendiremedik. Kötü bir gol yedik ve maç berabere bitti. Haftaya Çorum maçını kazanarak telafi edeceğiz. ” dedi.

MÜCADELEMİZİ BIRAKMAYACAĞIZ
Sahada yapılan mücadele hakkında futbolcuları tebrik eden İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş  “İkinci yarının ilk maçı böyle maçlar zorlu olur. Karşımızda mücadele eden bir rakip vardı. İstediğimiz oyunu oynayamadık istediğimiz şeyleri yapamadık yine de sahada yapılan mücadeleyi tebrik ediyorum.  Kazansaydık tabiki çok daha güzel olacaktı.  Zorlu bir süreç tekrardan başlıyor mücadelemizi bırakmayacağız yolumuza devam edeceğiz.  Böyle şeyler yaşayabiliriz çok doğaldır.  Önemli olan mücadele ve reaksiyondur.”  Dedi.

3-4 OLMA ŞANSI VARDI
Kaçırılan penaltı pozisyonu hakkında konuşan İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş “Penaltı pozisyonu için 2-3 arkadaşımıza söylüyoruz hangisi daha iyi hissederse atsın diye. Demek ki Tayfun kendisini iyi hissetti. Futbolda bunlar var. Maçta belli bölümlerde 3-4 olma şansı vardı bu fırsatı teptik. 2 hafta deplasmanda oynayacağız.  Bu maçları kayıpsız geçmek istiyoruz.   ”ifadelerini kullandı

TRANSFER TAHTAMIZ KAPALI
Transfer yasaklarının olduğunu ifade eden Teknik Direktör Murat Yoldaş “Daha öncede söyledim alternatifli bir kadronun olması iyi olurdu.  Şuan bunu konuşmak yanlış zaten tahtamız kapalı yapacağımız her hangi bir şey yok. Elimizdeki oyuncular ile yola devam edeceğiz onları da kırmadan emeğine mücadelesini göz ardı etmeden işimizi yapacağız. Tahtamız kapalı bunun için yapabileceğimiz bir şey yok. Devre arasında gelecek topçunun çok fazla katkı vereceğine de inanmıyorum.” Dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
Puan Durumu
# Takımlar O AV P+
1 Amed SF 34 46 77
2 GMG Kastamonuspor 34 34 74
3 Iğdır F.K 34 31 68
4 Anagold 24Erzincanspor 35 22 63
5 Menemen FK 34 20 61
6 İskenderunspor 34 18 59
7 Isparta 32 Spor 34 -4 54
8 İnegölspor 34 0 48
9 Somaspor 34 -2 47
10 Fethiyespor 34 1 43
11 68 Aksaray BLD. 35 0 42
12 Karaman F.K 34 -12 42
13 Arnavutköy BLD 34 -3 38
14 Etimesgut Belediyespor 34 -13 38
15 Belediye Derince Spor 34 0 37
16 Sarıyer 34 -8 35
17 Düzcespor 34 -22 33
18 Denizlispor 34 -22 29
19 Uşak Spor 34 -86 5