10 bin kişilik stadyum yetersiz! İnegölspor yönetimi yalnız bırakıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
06 Oca 2024 / Cmt 16:27
/ 2.194 Kez Okundu
| |

CHP İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin ve ilçe yönetimi, yeni yapılacak ilçe stadının yeri konusunda uyarılarda bulunarak yerinin yanlış olduğunu vurgulayarak yeni statta kulübe gelir getirecek dükkânların olması gerektiğini vurguladı.

CHP İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin ve ilçe yönetimi, planlanan yeni İnegöl stadyumunun konumuna dair uyarılarda bulunarak, stadın yanlış bir yerde planlandığını belirtti. Şahin, yaptığı açıklamada, 1968 yılında inşa edilen ve 52 yıllık bir geçmişe sahip olan mevcut stadyumun, Mesudiye tarafında, 10 bin kişilik kapasiteyle yapılacağı belirtilen yeni stadyumun ise yanlış bir tercih olduğunu dile getirdi.
 
20 BİN KİŞİLİK STADYUM OLMASI LAZIM
Şahin, İnegölspor'un daha iyi mücadele edebilmesi için yeni stadyumun altında dükkânlarla kulübe gelir kapısı oluşturulması gerektiğini vurguladı. Spor Bakanlığı tarafından ayrılan bütçenin doğru değerlendirilmesi gerektiğini savunan Şahin, 10 bin kişilik bir stadyum yapılacaksa mevcut stadyumun yerine yapılması gerektiğini ifade etti. Ayrıca, yeni stadyumun 20 bin kişilik olması gerektiğini söyleyen Şahin, "İnegölspor hep 2. ligde mi mücadele edecek?" sorusunu sordu.
 
KALICI GELİRLER ÜRETİLMELİ
Şahin'in önerilerinden biri de Mesudiye bölgesinin tekrar gözden geçirilmesi ya da daha önce fuar alanı olarak ilan edilen Akhisar bölgesinin stadyum olarak değerlendirilmesi oldu. Bu bölgelerde yapılacak stadyumların içinde yer alacak dükkânların, İnegölspor'a kalıcı gelir sağlayabileceğini belirten Şahin, "İnegölspor'un ayakta kalabilmesi için sadece yöneticilere yük bindirilmemeli, İnegöl halkının da destek olması gerekiyor." dedi.
 
MOBİLYA İNEGÖLSPOR PROJESİ NE OLDU?
Ayrıca, Mobilya İnegölspor gibi bir proje olduğunu hatırlatan Şahin, bu projenin ne aşamada olduğunu sorgulayarak, İnegöl halkını toplu destek vermeye çağırdı. Şahin, bu tür projelerin hayata geçirilmesi için belediye başkanı ve İnegöl halkının elbirliğiyle çalışması gerektiğini ifade etti.

İNEGÖLSPOR YÖNETİMİ YALNIZ BIRAKILDI
İnegölspor yönetiminin yalnız bırakıldığını belirten Şahin ;
İnegölspor yönetimini yalnız bıraktık.  Bu işler sadece yönetimlerin başarabileceği olaylar değildir. Bir başarı olabilmesi için İnegöl’ün topyekûn destek vermesi gerekiyor. Giderlerin en az indirilmesi lazım. Belediye başkanımız tarafında Mobilya İnegölspor gibi bir proje vardı. Bunun da akıbeti ne oldu? Bu projede ete kemiğe büründürülmesi gerekiyor.
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.