11 Bin Seçmen Çift Oy Kullanıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
11 Bin Seçmen Çift Oy Kullanıyor
01 Kas 2015 / Paz 11:51
/ 1.751 Kez Okundu
| |

İnegöl’de 11 bin 477 seçmen, milletvekili seçimlerinin yanı sıra mahallenin muhtarını belirlemek için de oy kullanıyor. Hamidiye Mahallesi muhtarlık seçimleri için 2 okulda 27 sandık kuruldu.

İnegöl’de 11 bin 477 seçmen, bugün iki sandığa birden gidecek. Hamidiye Mahallesi’nde 2014 yerel seçimlerinde muhtar seçilen Ahmet Aydın’ın vefatı sonrası, bugün gerçekleştirilen 26. Dönem milletvekili seçimleri ile birlikte mahallenin yeni muhtarını belirlemek için halkın önüne bir sandık daha kondu.

2 OKULDA 27 SANDIK KURULDU

2 adayın yer aldığı Hamidiye Mahalle Muhtarlığı seçimleri için Vehbi Koç ve Dumlupınar okullarında milletvekili sandıklarının yanında muhtarlık seçim sandıkları da kuruldu. Muhtar seçimleri için Vehbi Koç’ta 8, Dumlupınar’da ise 19 sandık olmak üzere toplam 27 sandık kuruldu.

11 BİN 477 SEÇMEN ÇİFT OY KULLANDI

Hamidiye mahallesindeki 11 bin 477 seçmen, 26. Dönem milletvekili seçimleri yanı sıra muhtarlık için de oy kullandı. Milletvekili oy pusulaları sarı renkli zarflara konurken, muhtarlık seçimi oy pusulaları ise mor renkli zarflara kondu. Seçmenler, muhtarlığa aday olan Celallettin İlgezdi ve Hülya Açıkgöz için oy kullandı.

ADAYLAR AYRI OKULLARDA OY KULLANDI

Oyunu Dumlupınar İlkokulunda kullanan adaylardan Cemalettin İlgezdi, hem muhtarlık seçimlerinin hem de milletvekili seçimlerinin hayırlı uğurlu olmasını diledi. Hülya Açıkgöz ise oyunu Vehibi Koç’ta kullandı. Açıkgöz’de oyunu kullandıktan sonra yaptığı kısa açıklamada seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulundu. Her iki aday da muhtarlık seçimlerinin yapıldığı Dumlupınar ve Vehbi Koç okullarında seçimleri takip ediyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.