113 mağdur suç duyurusunda bulundu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
14 Mar 2018 / Çar 15:51
/ 17.146 Kez Okundu
| |

Çiftlik Bank’ın İnegöl’deki tesislerinin basılmasının ardından mağdurlar teker teker suç duyurusunda bulunuyor. İnegöl ve çevresinde bulunan 113 mağdur suç duyurusunda bulundu.

Uzun zamandır gündemde olan ve hafta sonu merkez binasını boşaltan Çiftlik Bank'ın alacaklıları, İnegöl’de bulunan tesisleri kamyonlarla bastı. Alacaklılar, dolandırıldıklarını söyleyerek, tesiste bulunan hayvanları kamyonlara yüklemek istemişti.

Yaşanan bu gelişmelerde sonra ilçe jandarma komutanlığına bağlı ekipler ve JÖH ekipleri çiftliğe gelerek güvenlik önlemleri almıştı.

TABELALAR İNDİRİLDİ

İlçe Tarım Müdürlüğüne bağlı yetkililer çiftliğe gelerek çiftlikte incelemelerde bulundular. Bugün ise çiftliğin girişinde bulunan tabelalar indirildi.

Yedi emin sistemiyle sayım yapıldı. Bu sayımdan sonra çiftlikte bulunan tüm demirbaşlar ve büyük baş hayvanlar bakanlık yetkililerine teslim edilecek.

113 MAĞDUR

İnegöl’de ve çevresinde bulunan 113 mağdur savcılığa giderek suç duyurusunda bulunacak.

KAYYUM ATANABİLİR

Av. Yörük, on binlerce üyenin para yatırdığı Çiftlik Bank'ın tesislerine kayyum atanmasının gündeme gelebileceğini aktardı. Av. Yörük, kayyum ataması sonrası şirketlerin tasfiyesi ile birlikte üyelere ödeme yapılabileceğini aktardı


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.