1150 lira doğalgaz desteği alabilirsiniz

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
1150 lira doğalgaz desteği alabilirsiniz
#İnegöl | Haber Merkezi
07 Şub 2022 / Pzt 09:34
/ 5.819 Kez Okundu
| |

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, katıldığı canlı yayında daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın müjdesini verdiği doğal gaz desteğiyle ilgili hem tarih hem de desteğin miktarını paylaştı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Kanal7 ekranlarında yayınlanan Başkent Kulisi programında Mehmet Acet'in sorularını yanıtladı. Daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği doğal gaz yardımıyla ilgili de konuşan Bakan Yanık, vatandaşlara yardımın verileceği tarihi paylaştı.

"ŞUBATIN İKİNCİ YARISINDA BAŞVURULARI ALACAĞIZ"

Bakan Yanık, "Doğalgaz ve kömür destekleri biz ısınma destekleri başlığında değerlendiriyoruz. Kömür yardımlarını uzun süredir yapıyoruz artık doğalgaz ile ilgili de bir çalışma yaptık. Hem eğer ihtiyaç varsa ya da henüz doğalgaz ulaşmadıysa kömür yardımı devam ediyor. Biraz çerçeveyi genişleterek doğalgaz desteği de vereceğiz. 1,8 milyar lira kömür desteği verdik. Doğalgazda 4 milyon haneyi hedefliyoruz, destekten yararlanabileceklerini düşünüyoruz. Şubatın ikinci yarısında başvuruları alacağız ve mart ayında destekleri vereceğiz. Yıllık 450 lira ile 1150 lira arasında yardım yapacağız." ifadelerini kullandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.