15 Temmuz şehitleri anısına bakın ne yaptılar

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
15 Temmuz şehitleri anısına bakın ne yaptılar
01 Tem, 2017 / Cmt 11:12
/ 8.556 Kez Okundu
| |

İnegöl Ensar vakfı ve Ateş karıncaları üyeleri 15 Temmuz şehitleri anısına, şehitlere rahmet, teröre lanet, birliğe davet sloganıyla bir yürüyüş gerçekleştiriyor

15 Temmuz Hain Darbe girişiminin yıl dönümü ne yaklaştığımız şu günlerde İ negöl Ensar vakfı ve Ateş karıncaları üyeleri şehitlerimizin anısına anlamlı bir program düzenledi.

 

 

 

38 derece sıcaklıkta kilometrelerce yürüyerek Osmangazi Hz. türbesi ne varmayı hedefleyen yürüyüş gurubu bu sabah saatlerinde, İshakpaşa Camii önünden yola çıktılar.

 

Yürüyüş öncesinde bir açıklama yapan İ negöl Ensar vakfı başkanı Fatih Bayram şunları söyledi; Şehitlere Rahmet, Teröre La net, Birliğe Davet yürüyüşü ne inşallah Osmangazi Hz. türbesi ne İshakpaşa caminin merkezinden başlayarak şu anda kutlu yürüyüşümüze başlamış bulunmaktayız. Yavuz Sultan Selim Hz. nasıl sina çölünü yürüdüyse, Sultan Fatih nasıl gemileriyle yürüdüyse, Kuttul Ammare de nasıl ceddimiz yürüdüyse ve Kanuni Sultan Süleyman nasıl Rodosa yürüdüyse biz de şehitlerimizi yad etmek için gazilerimizi unutturmamak maksadıyla bu harekete başlatmış bulunmaktayız. Gayret eden insanlar her zaman hareket içinde bulunanlardır. Rabbimizden isteğimiz hareketimize bereket gelsin inşallah.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.