1664 koli yardım yola çıktı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
1664 koli yardım yola çıktı
#İnegöl | Haber Merkezi
29 Mar 2023 / Çar 12:16
/ 3.568 Kez Okundu
| |

Kafkas Platformu tarafından düzenlenen yardım kampanyasında ilk tır bölgeye gönderildi. Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesine teslim edilen kolilerde gıda maddesi bulunuyor.

6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketlerinin yaralarını sarmak için Kafkas Folklor ve Kültür Derneği, Kafkasspor ve Kafkas Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından oluşturulan Kafkas Platformunun organize ettiği yardım kampanyasında ilk tır bölgeye gönderildi.

İlk yardım tırında yer alan 1664 koli gıda maddesi Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesine teslim edildi. Ahmet Işık ve Yavuz Yaman’un teslim ettiği yardımlar Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından barkod sistemi ile teslim alındı.

Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından kullanılan Barkod sistemi ile teslim alınan yardımlar yine barkod sistemi ile depremzedelere dağıtılıyor. Böylelikle yardımların kimden geldiği ve kime teslim edildiği takip edilebiliniyor. 

KAMPANYA 1 YIL SÜRECEK
Yardım kampanyasının 1 yıl boyunca süreceğini ifade eden  çadırlarda yaşam mücadelesi verecek 3 bin haneye her ay gıda kolisi göndereceklerini kaydeden Şentürk, Kafkas Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğimi Başkanı Osman Şentürk, “Kafkas Platformu tarafından organize edilen kampanyamıza İnegöllü vatandaşlarımızı katılmaya davet ediyoruz. Her bir gıda paketimizin tutarı 500 TL’dir. Dileyen vatandaşlarımız Ekomar alışveriş merkezlerine giderek Kafkas Platformu Deprem Kampanyası adına ödeme yapabilecekler. Dileyen vatandaşlarımız istedikleri miktarda kampanyaya katılım sağlayabilecekler.”şeklinde konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.