180 mobilyacı aynı uçakla Milano’ya gidiyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
180 mobilyacı aynı uçakla Milano’ya gidiyor
18 Şub 2016 / Per 19:57
/ 10.568 Kez Okundu
| |

İnegöllü mobilyacılar, İTSO’nun organizasyonuyla bu yıl da İtalya’ya çıkarma yapmaya hazırlanıyor. Nisan ayında Milano kentine gerçekleştirilecek olan fuara 180 kişilik sektörel ticaret heyeti için Yenişehir Havaalanı’ndan özel uçak kaldırılacak.

İlçe ekonomisinin lokomotifi olan mobilya sektörünün ihracatının artırılması ve ülke ekonomisine katkı sağlamak için organizasyonlar yapan İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), 2 yıldır İtalya’nın Milano kentine düzenlediği sektörel ticaret heyetini bu yılda tekrarlıyor. İTSO Başkanı Metin Anıl, sektörel gezinin mobilya alanındaki yeniliklerin ve sektörün nabzını tutmayı amaçlandığını, İnegöl’deki mobilya sektörünün gelişimiyle ihracatın ve bu sektörden beslenen diğer iş alanlarında da büyümenin hedeflendiğini söyledi.

EKONOMİ BAKANLIĞI’NDAN 1.700,00 TL KATKI YAPILACAK

Sektörel ticaret heyetini Ekonomi Bakanlığı’nın onayladığını ve Bakanlıktan kişi başına 1.700,00 TL destek öngörüldüğünü açıklayan Başkan Anıl, geziye katılacak üyelerin sadece 2.200,00TL ödeme yapacaklarını söyledi. Mobilya sektöründe Türkiye’nin en iddialı şehri olan İnegöl için bu heyetin büyük bir fırsat olduğuna dikkat çeken Anıl, “Milano mobilya sektöründe dünyanın önde gelen şehirleri arasında yer alıyor. ‘İ Saloni 2016’ adıyla düzenlenen mobilya fuarında birçok yenilik vitrine çıkartılıyor ve mobilya sektörünün dünyadaki trendi burada belirleniyor. Bu ticari gezi, sektörde iddialı olan İnegöllü mobilyacılarımıza yeni ufuklar açacaktır” dedi.

Sektörel ticaret heyetinin 14-17 Nisan tarihlerini kapsadığını, program kapsamında,  fuar ziyaretinin yanı sıra tasarım okuluna ziyaret gerçekleştirileceğini belirten İTSO Başkanı Metin Anıl, ayrıca ünlü İtalyan mobilyacılarla istişare toplantısının yapılacağını ve fabrika ziyaretleri düzenleneceğini kaydetti.

İTSO Başkanı Metin Anıl, ticaret heyetine mobilya sektöründe faaliyet gösteren limited ve anonim şirketlerin ortakları ve çalışanlarının katılabileceğini ve her firmadan en fazla iki kişinin heyette yer alabileceğini belirtti. Anıl, “Sektörel ticaret heyetine katılmak isteyen üyelerimiz, başvurularını 24 Şubat 2016 – 11 Mart 2016 tarihleri arasında ödeme ile birlikte odamıza yapacaklar” dedi.

Toplam bedeli olan 3.900,00TL olan gezinin Ekonomi Bakanlığı tarafından öngörülen 1.700,00 TL’lik kısmının İTSO tarafından üyelere peşinen sağlandığına dikkat çeken Anıl, “Üyelerimiz katılımcı başına yalnızca 2.200,00 TL ödeyerek ticaret heyetine katılabilecekler” dedi. Öte yandan, gezi için verilecek hizmetlere, özel uçakla Yenişehir - Milano arası gidiş dönüş, 4 yıldızlı otelde 3 gece konaklama, üç girişlik fuar bileti, şehir içi transfer, sektörel toplantı ve gala yemeği ile yurtdışı çıkış harcı hizmetleri dahil olacağı, katılımcıların, pasaport ve vize işlemlerini ise kendileri yapacakları belirtildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.