2. Elde Yaprak Kıpırdamıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
2. Elde Yaprak Kıpırdamıyor
04 Ağu 2018 / Cmt 19:02
/ 6.123 Kez Okundu
| |

İnegöl Oto Galericiler Kooperatifi Başkanı Serhat Erezsert, galerilerde ve 2. el otomobil pazarlarında satışların durma noktasına geldiğini belirtti.

Sıfır otomobillere yapılan zamlar, döviz kurunun artışı ve akaryakıt fiyatlarındaki artışlar ikinci el otomobil satışlarını da etkiledi.  

Havaların ısınmasıyla birlikte satışların artmasını bekleyen satıcılar ve kendilerine uygun otomobil bulmak için pazarın yolunu tutanlar eli boş geri döndüler.

SATIŞLAR DURDU
2. el otomobil piyasasını değerlendiren İnegöl Oto Galericiler Kooperatifi Başkanı Serhat Erezsert, “Havaların ısınması ile 2. el araç alışverişlerinin artmasını beklerken satışlar neredeyse yok denecek kadar azaldı. Geçtiğimiz yılların bu dönemlerine oranla cirolar dibe vurdu. Araç fiyatlarındaki artışın yanı sıra dövizdeki oynamalar, akaryakıt fiyatlarındaki artışlar, araç alışverişlerini büyük oranda etkiledi ve pazarlar boş kaldı. Piyasaların yeniden canlanmasını bekleyeceğiz” dedi.

Erezsert, Galericiler Sitesine ulaşım noktasında yapılan levhalandırmadan dolayı Belediye Başkanı Alper Taban’a teşekkür etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.