2 kişinin öldüğü kazanın ardından acı hikaye ortaya çıktı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
15 Şub 2024 / Per 09:54
/ 36.152 Kez Okundu
| |

İnegöl'de 2 çift sevililer gününü kutlamak için Bursa'ya gittiler dönüş yolunda meydana gelen kaza sonrası 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı.

Sevgililer gününü Bursa’da kutlamak isteyen Sedat Taşdemir, Eda Ateşmen, Zeynep Murhan ve Mustafa Murhan akşam üzeri Bursa’ya gittiler. Gün bitimi sonrası İnegöl’e dönmek için yola çıkan çiftler saat 02.00 sularında Bursa-Ankara karayolu Yeniceköy köprülü kavşağı mevkiinde yağış nedeni ile Sedat Taşdemir (31) yönetimindeki 16 SDT 92 plakalı araç kontrolden çıkarak, takla atması sonrası tarlalık alana uçtu.
Meydana gelen kaza sonrası araçta sıkışan sürücünün nişanlısı Eda Ateşmen (24) ile Zeynep Murhan (32) hayatını kaybetti. Sürücü ile yanında yolcu konumunda bulunan Mustafa Murhan (36) yaralandı.
 
Kaza yerine 112, polis, jandarma ve itfaiye arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Yaralanalar ve hayatını kaybedenler ekiplerce araçtan çıkarıldılar. Yaralı sürücü Sedat Taşdemir (31) ve yolcu Mustafa Murhan (36) ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldılar. Ölen 2 kişinin cenazesi savcılık incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı.
?
Jandarma komutanlığı ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Zeynep-Mustafa Murhan çifti

Araç sürücüsü Sedat Taşdemir


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.