2 kişiyi bıçakladı kendini böyle savundu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
2 kişiyi bıçakladı kendini böyle savundu
#İnegöl | İHA
09 Şub 2024 / Cum 17:58
/ 8.678 Kez Okundu
| |

Sinanbey mahallesinde önce hırsızlık girişimi, ardından bıçaklı kavga yaşandı. Kavgada 2 kişi yaralandı, 1 kişi ise tutuklandı.

Olay, 2 gün önce saat 19.00 sıralarında Murat Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Oktay A.(27), 5 saat önce Fırat T.(29)'nin evine hırsızlık yapmak için girdi. Eve gelen Fırat T., Oktay A.'yı yakaladı ve ikisi arasında kavga çıktı. Kavga polis ekiplerince sonlandırıldı.

5 saat sonra Fırat T., arkadaşı Musa C. (22) ile Murat Caddesi'nde yürürken Oktay A.'yı tekrar gördü. İkisi arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Oktay A., elindeki bıçakla Fırat T.'yi göğsünden, Musa C.'yi ise bacağından yaraladı. Yaralılar ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Fırat T.'nin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Polis ekipleri, olaydan sonra kaçan Oktay A.'yı Süleymaniye Mahallesi'nde metruk bir binada gözaltına aldı. Oktay A., ifadesinde "Özel halk otobüsünü beklerken Fırat T. geldi ve yüzüme tükürdü. Kavga çıktı. Ben de kendimi korumak için bıçakladım" dedi.
Oktay A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.