2. OSB yoluna olay benzetme

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
2. OSB yoluna olay benzetme
#İnegöl | Haber Merkezi
01 Mar 2022 / Sal 13:22
/ 9.010 Kez Okundu
| |

Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl İlçe Sekreteri Bengül Kavlan, Hamzabey OSB’nin yollarıyla alakalı basın açıklaması gerçekleştirerek ‘engelli koşu parkuru’ benzetmesi yaptı.

Bölge esnafından çok sayıda şikayet geldiğini belirten Kavlan, yetkililere bu sorunun çözülmesi adına çağrı yaptı.

Kavlan’ın açıklaması şu şekilde;
YOL VAR AMA YOK!
“4.100 Dönümlük Etabın 2.500 Dönümü  Sanayi parseli, bu alan 115 firmaya tahsil edilmiş bu 115 firmalardan 90 tanesi İnegöl'lü 24 tanesi İnegöl dışından mesela bölgenin  geri kalan kısmı ise  yeşil alan,  teknik alt yapı alanı, sosyal alt yapı alanı ve yol olarak ayrılmış. Tam  burada yol demişken esas konuya gelelim. Bölgede yol yok, varda yok aslında. Buda nasıl oluyor demeyin her gün konu hakkında şikayet var. Yollar öyle ki sporcuların koşmuş olduğu engelli koşu parkurları gibi. Yollarda bulunan çukurlar ise olta atıp balık tutmalık cinsten.”

KATMA DEĞERLİ BÖLGENİN YOLLARINA ACİLEN ÇÖZÜM BULUNSUN
“Bugün teşkilat mensuplarımızla birlikte bölgeyi incelemeye gittik her tarafımız çamur oldu. Tabi yanlış anlaşılmasın, mevzu üstümüzün kirlenmesi değil. Mevzu İnegöl’ün böyle ekonomik değerli bir bölgesinin içler acısı hali. Kamyoncu, servisçi ve sanayici vatandaşlar durumdan çok muzdarip. Araçlarının sürekli bu konuyla ilgili arıza yaptığını söylemekteler. İnegöl’ün katma değerli bu bölgesinin yollarındaki sıkıntılara yetkililerden acil çözüm bulması adına çağrı yapıyoruz.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.