20 bin kişiyi ücretsiz taşıyacaklar

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
20 bin kişiyi ücretsiz taşıyacaklar
03 Ara 2015 / Per 16:32
/ 2.373 Kez Okundu
| |

Ocak ayında İnegöl Bursa arası seferlere başlayacak olan Sarı Otobüsler, 20 bin İnegöllüyü ücretsiz taşıyacak. Binlerce kişi de sarı otobüsleri indirimli kullanacak.

İnegöl-Bursa arası sarı otobüs seferlerini heyecanla bekleyen İnegöl halkına bir müjdeli haber daha geldi. Ocak ayında başlayacak olan İnegöl-Bursa sarı otobüs seferlerinden 20 bin İnegöllü ücretsiz yararlanacak.

20 BİN KİŞİ ÜCRETSİZ FAYDALANACAK

Burulaş’ın resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre; engelli ve engelli refakatçileri, 65 yaş üstü vatandaşlar, Gaziler ile gazi eşleri, Milli sporcular, PTT personeli, Şehit eşi ve çocukları, orman muhafaza çalışanları sarı otobüslerden ücretsiz faydalanıyor. İnegöl’de 65 yaş üstü vatandaş sayısı 2014 Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi verilerine göre 17 bin 330. Sarı otobüslerden ücretsiz faydalanabilen diğer vatandaşlar da dahil olduğunda, sayı 20 bini buluyor.

İNDİRİMLİ FAYDALANACAKLAR

Öte yandan, sarı otobüslerden indirimli faydalanabilecekler de şöyle: Öğrenci, öğretmen ve 60 yaş üstü. İnegöl’de 60 yaş üstünde ise 8 bin kişi bulunuyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.