2019 yayaların yılı olacak!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
06 Şub 2019 / Çar 13:09
/ 32.726 Kez Okundu
| |

Türkiye genelinde alınan karar gereği 2019 yılında sürücülerin yaya geçitlerinde hassasiyet göstermesi için başlatılan uygulama İnegöl’de bugün itibari ile hayata geçirildi.

Türkiye genelinde eşzamanlı yapılan uygulamaya İnegöl'de Kaymakam Şükrü Görücü ile Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin'de katıldı.
Trafik polislerinin yaya geçitlerinde sürücüleri uyardığı uygulamada konuşan İlçe Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin, “Bugün 1 saat boyunca Türkiye genelinde farkındalık oluşturmak amacıyla trafik uygulaması var. Kaymakamımızla birlikte uygulamayı yapacağız. Katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Kaymakam Şükrü Görücü, “Türkiye genelinde 2019 yılının yayalara öncelikli olması için bir kampanya başlatıldı. Ülkemizin her yerinde aynı anda bu kampanya yürütülüyor. Karayolları trafik kanunda yapılan değişiklikle yayalara öncelik hakkı tanındı. Bu uygulama sadece 1 gün değil, bir yıl boyunca emniyet ve jandarma tarafından sürdürülecek. Kazaların büyük çoğunluğu sürücülerden kaynaklanıyor, diğer bölümü de yayalardan kaynaklanıyor. İnsanlarımızın kazasız ve daha güzel şartlarda yolculuk yapmasını, yayaların sürücülere sürücülerin yayalara saygı duymasını istiyoruz. Bu uygulamanın ilçemizin huzuruna katkıda bulunacağını düşünüyoruz. İnşallah hep birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.