2019’a hazırlanıyorlar
30 Tem, 2018 / Pzt 16:05
/ 12.207 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyesi, 2019 yılında hayata geçirilecek projelerin masaya yatırıldığı 2019 yılı performans programını, Encümen Salonunda düzenlenen toplantıda görüştü.

Bir yandan modern bir şehir oluşturmak adına daha önce planlanan çalışmaları hayata geçiren İnegöl Belediyesi, bir yandan da şehrin geleceğini planlıyor. Bu kapsamda 2019 yılında ilçe halkıyla buluşacak projeler üzerinde de hummalı bir çalışma yürütülüyor. 2018 yılının ilk yarısının geride kalmasının ardından, 2019 yılı performans programına ilişkin hazırlıklar başladı.

İnegöl Belediyesi’nin 2019 yılı Performans Programı, bugün Belediye Encümen Salonunda düzenlenen toplantıda masaya yatırıldı. Strateji Geliştirme Müdürlüğü koordinatörlüğünde ve Belediye Başkanı Alper Taban Başkanlığında yapılan toplantıda, müdürlüklerin 2019 yılında yapacağı proje ve çalışmalar istişare edildi. Toplantıya Belediye Başkan Vekili Turgay Yel, Başkan Yardımcıları; Adil Kansu, Gülhan Şahin ve Sabri Günaydın ile Fen İşleri Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Emlak İstimlak Müdürlüğü, Etüt Proje Müdürlüğü, Park Bahçeler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü ve Strateji Geliştirme Müdürlüğü temsilcileri katıldı.

İnegöl Belediyesi’nin stratejik plan kapsamında 2019 yılında hayata geçirilmesi planlanan faaliyet ve projelerinin görüşüldüğü toplantıda, 2019 yılının yol haritası belirlendi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.