3-5 çapulcunun tehdit edeceği devlet değiliz

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
3-5 çapulcunun tehdit edeceği devlet değiliz
#İnegöl | Haber Merkezi
25 May 2023 / Per 16:59
/ 1.139 Kez Okundu
| |

Millet İttifakı Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca, beka sorunu varsa takibi buda bizim için önemli sorundur. Biz büyük bir devletiz 3-5 çapulcunun tehdit edeceği bir devlet değiliz dedi.

Millet İttifakı Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca İnegöl’de basın mensupları ile bir araya geldiği toplantıda Türkiye’nin tarihi irtibatı ile birlikte büyük bir devlet olduğunu beka sorunu varsa bu bizim içinde büyük sorundur bu konunun istismar edilmemesi gerektiğini belirterek 3-5 çapulcunun tehdit edeceği devlet değiliz dedi.

Atmaca’nın açıklaması şu şekilde;
“Biz büyük bir devletiz büyük bir geçmişimiz var, çok farklı bir kültürel yapıya sahibiz. Böylesine büyük bir devlet bir insana bırakılması doğru değil. Bu iddia değil yaşadık gördük bugünün gelinen noktada problemleri herkes kabul ediyor. Cumhur İttifakı’na destek veren seçmenlerde kabul ediyor. Tabi ki beka sorunu varsa bizim içinde en önemli sorun budur. Beka meselesi bir algı operasyonunda istismar edildiğini düşünüyoruz.  Bu devlet 3-5 çapulcunun tehdit edeceği bir devlet değil. Bu ister PKK olsun veya başka bir terör örgütü olsun, bunun sadece algı operasyonu olduğunu düşünüyoruz. Bu maksatla yapılıyor, Millet İttifakı 15 günlük süreçte çok detaylı ve geniş anlatabildik. Bir kişinin kararı ile alınacak sonuçların bedelini toplum ödüyor. Sayın Cumhur Başkanımız 15 Temmuz sonrası hata yaptık dedi, peki bedeli ne bunun. İstanbul’a ihanet ettik dedi yüksek binalar ve imar afları sonrası. Tamam ihanet ettiniz de bunun bedelini kim ödüyor? Bu bedellerin hepsini millet ödüyor. Devleti şirket yönetmek olarak görüyorlar “  





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.