34 ülkeye ihracat yapıyordu, konkordato ilan etti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
34 ülkeye ihracat yapıyordu, konkordato ilan etti
#İnegöl | Haber Merkezi
01 Mar 2024 / Cum 10:07
/ 14.880 Kez Okundu
| |

İnegöl Çarşısında temeli atılan ve 34 ülkeye ihracat yapan Armes Home, ekonomik zorluklar nedeniyle konkordato ilan etti.

Küresel kriz Türkiye'de faaliyet gösteren çok sayıda firmanın iflas bayrağını çekmesine neden olurken, bunların sonuncusu süt ve süt ürünleri üreticisi Sel Süt olmuştu. Dev firmanın iflasının ardından bu kez Arnes Home tekstil firmasından keyifleri kaçıran bir haber geldi.

İNEGÖL ÇARŞISINDA TEMELLERİ ATILDI
İnegöl Çarşısında temelleri atılan Armes Home 34 ülkeye ihracat gerçekleştiriyordu. Şirket yaşadıkları ekonomik zorluklar sonrası konkordato ilan etti.

13 NİSAN’A KADAR SÜRE VERİLDİ
Mahkeme şirkete 13 Nisan 2024 tarihine konkordato kesin mühleti verdi. Armes Home, verilen kesin mühlet ile birlikte faaliyetlerini sürdürmeye devam edecek.

FİRMA HAKKINDA
Armes Home’un internet sitesinde yazan bilgilere göre;
Firmamız 1985 yıllında İbrahim Özdemir ve Semra Özdemir tarafından Bursa şehir merkezinde bulunan İnegöl Çarşısı ‘nda küçük bir dükkanda ön tarafında perakende satış arka tarafında ise imalat yapan Özgür Çeyiz adında küçük bir işletme olarak faaliyetlerine başlamıştır. Fakat asıl temellerini Semra Özdemir’in çok küçük yaşta dönemin çeyiz işi olan el işi nakışlarını işlemeye başlamasıyla yapmıştır. O günden bu güne kadar geçen  35 yıldan beri Semra ve İbrahim Özdemir aynı ilk günkü heyecan ve titizlikleriyle işletmenin başında çalışmaya devam etmektedirler.

Firmamız 1985 ve 2010 yılları arasında zaman zaman Özgür Çeyiz adında, zaman zaman başka firmaların fason üretimini yaparak çalışmalarına devam etmiştir. 2010 yılında radikal bir karar alarak kendi markasını oluşturmak için harekete geçmiştir. Yeni markasının adı ise Armes Home olarak belirlenmiştir.

2010 yılından sonra da her zaman sektörde rakiplerinin önünde olmak için çalışan firmamız bir ve ikinci neslin birlikte uyumlu çalışmasıyla faaliyetlerine devam etmektedir. Bugün itibariyle geldiğimiz nokta bize ve müşterilerimize umut ve başarı dolu yıllar vaat etmektedir.
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.