3,5 Sene Sonra Memba Suyu İçeceğiz

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
3,5 Sene Sonra Memba Suyu İçeceğiz
03 Tem, 2016 / Paz 15:53
/ 1.569 Kez Okundu
| |

Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin İnegöl’ün 3,5 sene sonra memba suyu içeceğini söyledi.

Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin İnegöl Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünün, hastane bahçesinde katıldığı iftar programı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

GÜZEL SANATLAR LİSESİ GELİYOR

İnegöl’e bir adet güzel sanatlar lisesi kazandırmak için çalıştıklarını ifade eden Şahin  İnegöl’de bir lise açığımız kaldı oda güzel sanatlar lisesi, inşallah onuda gelecek yılın eğitim programına alacağız, bakanlığımızla görüşmelerimiz devam ediyor. Sosyal bilimler lisesininde Sevim Yıldız kampüsünden şehir içerisine alacağız, orada da yeni bir alan doğmuş olacak. İnegöl hakettiğini fazlası ile almaya devam ediyor, almaya da devam edecek.” Dedi.

İNEGÖL KAYNAK SUYUNA KAVUŞUYOR

Hocaköy barajı hakkında bilgiler veren Şahin  “Bugün barajdaydım barajda  3, 5 yıl içerisinde bitecek. İnegöl’e 22 milyon metreküp o memba suyu, kaliteli dağ suyunu, kar suyunu, kaynak suları bir baraj gövdesinde 9 5 metre yüksekliğinde 400 metre genişliğinde Bursa’nın 2. Büyük içme suyu barajı olacak. 100 Milyon  TL’nin üzerinde olan bir yatırım. Bakınız bu merkezi hükümet tarafından İnegöl’ümüze  DSİ marifetiyle kazandırılan bir yatırım. Bu yatırımları yerel idare olarak yapmak mümkün değil, merkezi idarenin gücü ile ancak kazandırabiliyoruz. “ ifadelerini kullandı.

İNEGÖL’E ALT YAPI ATAĞI

İnegöl’de alt yapı çalışmalarının başlayacağını belirten Şahin “ Büyükşehir belediyemizle eş güdümlü olarak   1 50-200 milyon liraya  İnegöl’ün alt yapısını komple değiştirecek.Çok yakın zamanda ihale edilecek, içme suyu hatlarımızı komple değiştrecek, kanalizasyon hatlarımızı komple değiştirecek  buna bağlı olarakta yağmur suyu kollektörleri ile yağmur suyunu da kanalizyon hattına karışmadan deşarj edecek dolayısı ile İnegöl’ünaltı yeniden inşa edilecek. Düşünebiliyormusun 4 sene içerisinde İnegöl’de 300-400 milyon TL’lik yatırımlar devreye alınacak. “ dedi     


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.