3.7 şiddetindeki deprem,İnegöl’de de hissedildi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
3.7 şiddetindeki deprem,İnegöl’de de hissedildi
03 Eyl 2017 / Paz 09:19
/ 18.322 Kez Okundu
| |

Merkez üssü Bilecik olan 3, 7 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Merkez üssü Bilecik olan 3, 7 büyüklüğün de deprem" href="/tag/ deprem/"> deprem meydana geldi.
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’n den alınan bilgiye göre, saat 06.23’te meydana gelen 3,7 büyüklüğün deki hafif şid detli deprem" href="/tag/ deprem/"> depremin merkez üssü Bilecik merkeze bağlı Pelitözü olarak belirlendi. Deprem, vatandaşlar arasında korku ve endişeye yol açtı. Yerin 5,5 kilometre altında meydana geldiği belirlenen deprem" href="/tag/ deprem/"> depremi hisse den vatandaşlar evlerin den sokağa çıktı.
Öte yandan yaşanan 3, 7 büyüklüğün de deprem" href="/tag/ deprem/"> deprem ardından merkeze bağlı Çakırpınar köyün de 1,7, Bilecik merkeze bağlı Selöz köyün de 1,2 ve Bilecik merkezli 1,7 büyüklüğün de 3 a det artçı deprem" href="/tag/ deprem/"> deprem daha meydana geldi. Merkez ve ilçe yetkililerin den alınan bilgiye göre, deprem" href="/tag/ deprem/"> deprem de herhangi bir maddi ya da yaralamalı olay yaşanmadı.

Öte yandan Bilecik'te meydana gelen deprem" href="/tag/ deprem/"> deprem İnegöl başta olmak üzere çevre il ve ilçeler de hissedildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.