3.toplantı İnegöl’de yapıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
3.toplantı İnegöl’de yapıldı
29 Ara 2018 / Cmt 19:45
/ 13.060 Kez Okundu
| |

Türkiye’nin en büyük mobilya AVM’si Mobiliyum, 3. İstişare Toplantısını İnegöl’de gerçekleştirdi. Toplantıda; 2018 yılında yapılan çalışmalar masaya yatırılırken; 2019 yılının planlaması yapıldı.

İlçedeki bir otelde yönetim kurulu üyeleri ile Mobiliyum’da mağazaları bulunan üyelerin katılımıyla düzenlenen 3. İstişare Toplantısı, Mobiliyum AVM’nin tanıtım videosunun izlenilmesiyle başladı. 

Mobiliyum AVM’nin Türkiye'nin ve İnegöl'ün bir değeri olduğunun altını çizen Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı T.Timur Han, “Mağaza sahiplerimiz ile kiracılarımızın sayısı 200'ü buluyor. Gönül ister ki daha kalabalık olsun. Sahiplenme duygusu anlamında burayı sadece 7 kişilik bir yönetim kuruluna bırakılacak AVM değil. Hepimizin sahip çıkması lazım. İstişare toplantısında her şeyi konuşalım istiyoruz. Daha fazla kalabalık görmek isterdik. Maalesef bu anlamda sınıfta kaldık diye düşünüyorum.”

“Burası Türkiye'nin ve İnegöl'ün bir değeri. Bu büyüklükte, bu görselde bir araya gelerek yapılan nadir yerlerden birisi. Yapanlardan, katkı koyanlardan Allah razı olsun diyorum. Yaklaşık 5 milyon TL gibi bir reklam bütçesi vardı. Biz çalışmalarımıza devam edeceğiz. 2019 yılında Mobiliyum’u en iyi şekilde tanıtmak istiyoruz. 2019 yılı tanıtım, fuar organizasyonları ve yurt dışına gidiş gelişlerle geçecek. Eğitimlere önem veriyoruz.” dedi. 

Konuşmanın ardından Mobiliyum AVM Koordinatörü Aysun Sanatçı ise 2018 yılında yapılan çalışmalardan bahsederek, 2019 yılı reklam ve tanıtım çalışmalarını anlattı. Fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda ayrıca üye aidatlarına da zam yapıldı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.