42. MODEF Expo beklentileri karşıladı mı ?

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
42. MODEF Expo beklentileri karşıladı mı ?
#İnegöl | Haber Merkezi
12 Eki 2019 / Cmt 18:30
/ 5.082 Kez Okundu
| |

MODEF yönetim kurulu başkanı Yavuz Uğurdağ’ın özel olarak yaptığı açıklamada fuarın genel manada iyi geçtiğini, Çarşamba günü yaşanan aksaklıktan dolayı katılımcılardan özür dilediğini ifade etti.

Fuar katılımcılarından Redeko Koltuk ortaklarından Recep Demir fuarın iyi geçtiğini ifade ederek “42. MODEF EXPO fuarımız bizim için çok başarılı ve iyi geçti. Fuardan çok memnunuz hem ihracat hem de iç piyasada ürünlerimiz karşılığını buldu diyebiliriz. Cumhurbaşkanımızı beklerken yarım gün kaybettik ama genel manada fuara ilgi iyiydi. “dedi.

FUAR İYİ GEÇTİ

MODEF yönetim kurulu başkanı Yavuz Uğurdağ fuarın iyi geçtiğini ifade ederek “Bu sene çok yoğun bir fuar süreci yaşadık. Açılışımızı Pazartesi günü gerçekleştirdik, Çarşamba günü Cumhurbaşkanı yardımcımız fuarımızı ziyaret ettiler. Bende bugün fuardaki katılımcılarımızı ziyaret ediyorum. Fuarımız genel itibari ile katılımcılardan aldığımız bilgiler itibari ile olumlu geçti. Pazartesi ve Salı günü fuarımızı ziyaret eden alıcılar alım heyetleri fuarımızı ziyaret ederek alışveriş yaptılar.”dedi.

ÖZÜR DİLEDİ

Çarşamba günü yaşananlardan dolayı özür dileyen Uğurdağ “Çarşamba günü burada yoğun güvenlik programından dolayı aksaklıklar oldu. Ben bundan dolayı katılımcılarımızdan özür diliyorum. Cumhurbaşkanı yardımcımızı fuar alanında ağırlamış olduk. İnşallah bundan sonraki süreçte de firmalarımız bundan sonra yapmış olduğu bağlantıları takip ederek fuardan sonrada buradaki ziyaretleri ticarete dönüştürürler. Ben genel itibari ile her zaman söylediğim gibi biz bir fuardan fazlasını sunuyoruz İnegöl’e. Sadece fuar alanını değil ziyaretçiler Ertuğrulgazi Caddesini Mobiliyum’u İmotim’i ziyaret ediyorlar. Özellikle konaklama restoran gibi sektörlerde bu fuardan ciddi gelir elde ediyorlar. “ ifadelerini kullandı.

FUARA SAHİP ÇIKMAMIZ LAZIM

Mobilya fuarı İnegöl’ün bir gerçeği olduğunu ifade edip sahip çıkılması gerekildiğini belirten Yavuz Uğurdağ “İnegöl’de fuar gerçeği ciddi şekilde kanıtlanmıştır. İnegöl’de fuarın haricinde mobilya sektörünü ya da diğer sektörleri bir araya getiren organizasyon yoktur. Biz her sene fuarlar ile birlikte 50-60 bin ziyaretçi sağlıyoruz. Bunun için fuarımıza sahip çıkmamız gerekiyor. Fuara ciddi şekilde hazırlık yapan katılımcılara fuara giremeyen üreticilerimize de ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” Dedi.



DOSYA TESLİM EDİLDİ

Yeni fuar yeri ile alakalı dosyanın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’a verdiğini belirten Uğurdağ “Cumhurbaşkanımız gelecekti bizde bu konuda ciddi manada hazırlık yaptık. Biz fuarla İnegöl ekonomisi ve diğer sektörler ile alakalı bilgileri Cumhurbaşkanı yardımcımıza ilettik. Bundan sonra ki süreçte de kendilerini ziyaret ederek kendileri ile Ankara’daki yapacağımız toplantılarda süreci devam ettirme arzusundayız.  Onlarda çok memnun oldular bizleri Ankara’ya davet ettiler. İnşallah bundan sonraki süreçte adım atmamız gereken noktalarda yatırım yapmamız gereken yerlerde tamamlama adına biran önce tamamlama yönünde adımlar atmamız gerekiyor.  Bundan sonraki süreçte biz bu adımları atacağız, gerek Ankara’da gerek Bursa’da üzerimize düşen ne varsa takibini yaparak süreci tamamlamak istiyoruz.” İfadelerini kullandı.

KAYSERİ’YE KAÇMIŞ OLABİLİR

Çarşamba günü yoğun güvenlikten dolayı müşterilerin Kayseri’ye kaçmış olabileceğini belirten Uğurdağ “Bu akşam itibari ile fuarımızın net ziyaretçi sayısını alacağız. Ama şu bir gerçek Pazartesi ve Salı günü verilerimizde de katılımcılar ile yaptığımız görüşmelerde de son zamanların en iyi fuar başlangıcını gerçekleştirdik.  Biz misafirimizi davet ettik İnegöl’de de ağırlamak istedik bir bölünme oldu mu derseniz Kayseri’ye müşteriler kaçmış olabilir önemli değil.  İnegöl’ün bir gerçeği var gelen ziyaretçi her firmayı gezecek bunda bir sıkıntı yok biz kendimize inanacağız. Müşteri Kayseri’ye de gitmiş olabilir oradaki mobilyaları da görmüş olabilir ama biz şundan eminiz ki ziyaretçi nereye giderse gitsin İnegöl’ün mobilya kalitesi, tasarımı ve sunumu hepsinin üzerindedir.  Onları ziyaret etmeleri bizlerin farkındalığını ortaya koyar. Kim nereye reklam asarsa assın hangi direkte hangi şehrin reklamı olursa olsun biz kendimize inanıyoruz esnafımız da kendine inansın. Kendi ürünümüze kendi tasarımıza güveniyorsa müşteri gelir o ürünü alır. “ dedi.

KAYSERİ’DEKİ DERNEKLER İLE GÖRÜŞÜLDÜ

Aynı tarihte fuar yapılmaması için Kayseri’deki dernekler ile görüştüklerini belirten Yavuz Uğurdağ “Kayseri bizden 2. Gün sonra fuara başladı. Bu işe kanunu açıdan müdahale edeceğimiz bir süreç değil. Başka şehirlerde aynı tarihte fuar olabilir.  Biz oradaki derneklerle görüşmemizi yaptık bizden sonra fuarı yapın dedik ancak onlar böyle bir karar aldılar. Biz İstanbul’daki fuarda da bunları yaşadık. Bu şunu net bir şekilde gösteriyor ki Türkiye’deki bütün mobilya şehirleri İnegöl’ü İnegöl’deki fuarı takip ediyorlar. Bu bizim açımızdan önemli gelişme.  “ dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.