5 isim İnegöl’e atandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
5 isim İnegöl’e atandı
#İnegöl | Haber Merkezi
23 May 2019 / Per 18:50
/ 3.378 Kez Okundu
| |

Hâkimler ve Savcılar Kurulu tarafından mesleğe kabul edilen hakim ve savcıların görev yerleri kurayla belirlendi. Buna göre; İnegöl Adliyesine 3 savcı ile 2 hakimin ataması yapıldı.

Meslek öncesi eğitimlerini başarı ile tamamlayarak Hâkimler ve Savcılar Kurulu tarafından mesleğe kabul edilen Adli Yargı hâkim ve Cumhuriyet savcılarının, kura töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Beştepe Millet ve Kongre Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

1446 HAKİM VE SAVCININ GÖREV YERİ BELLİ OLDU

1446 hakim ve savcının görev yerinin belli olduğu kura sonucunda; İstanbul Cumhuriyet Savcısı Serdar Berberkayar, Bursa Cumhuriyet Savcısı Muhammed Bozkurt, Ankara Cumhuriyet Savcısı Bülent Özyiğit İnegöl Cumhuriyet Savcılığı’na, İstanbul hakimi Çağatay Onursal ile Karaman Hâkimi Ayşe Yılmaz İnegöl Hâkimliği’ne ataması yapıldı.

İnegöl’de stajlarını yapan Cumhuriyet Savcısı Halil Demirel Babaeski (Kırklareli) Cumhuriyet Savcılığına, Cumhuriyet Savcısı Bilgehan Okur Zile Cumhuriyet Savcılığına, hakim Gamze Dönmez Eşme (Uşak) Hâkimliğine, hakim Burak Kandiş ise Tokat Hâkimliğine atandı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.