50 öğrenciye kırtasiye desteği

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
50 öğrenciye kırtasiye desteği
17 Oca 2018 / Çar 18:11
/ 1.629 Kez Okundu
| |

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Aile ve Sosyal Politikalar Bursa İl Müdürlüğünce, destek alan öğrencilere kırtasiye yardımında bulunuldu.

Aile ve Sosyal Politikalar Bursa İl Müdürlüğüne bağlı İnegöl İlçe Sosyal Hizmetler Müdürlüğü aracılığıyla eğitim desteği alan 50 öğrenciye düzenlenen programda kırtasiye desteğinde bulunuldu.

Sani Konukoğlu Konferans salonunda düzenlenen programa Belediye Başkanı Alper Taban, Aile ve Sosyal Politikalar Bursa İl Müdürü Erkut Öneş, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Doğru, İlçe Gençlik Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel, Muhtarlar Derneği Başkanı Resul Kayman, İnegöl İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü Serpil Noyan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Esra Leblebici ve aileler ile öğrenciler katıldı.

SİZİ SEVİYORUZ

Programın açış konuşmasını yapan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Erkut Öneş, “Bizler sizlere karşı sorumluyuz. Çünkü geleceğimizin teminatı olanlar sizlersiniz. Ve bu teminatı en iyi şekilde yerine getirmek, geleceğimizi çocuklarımıza en iyi şekilde bırakmak için bakanlığımız çalışmalarına son derece hız verdi. Gözümüzün nurusunuz. İleride burada sizler olacak, sizler konuşacaksınız. Kasımpaşa’dan çıkan Kasımpaşaspor’da top koşturan, top koştururken dizlerinde yaralar açılan bir çocuk bugün sadece Türkiye’nin değil tüm devletlerin gözünün önünde olan, lideri olan bir yerde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan… Hepiniz birer Recep Tayyip Erdoğan olabilirsiniz. Gönlünüzdeki devlet, millet aşkını, vatanseverliği hiçbir zaman kenara koymayın. Ne olursa olsun bizler için şehit olmuş tüm şehitleri aklınıza getirin. Asya’dan Anadolu’ya gelen Türk yiğitlerine, Çanakkale’de ayağında ayakkabısı olmadan savaşarak şehit olanlara, Kafkas’tan gelenlere, Halep’ten gelenlere ve tüm ümmetin umudu olan bu topraklardaki milletin birer ferdi olduğunuzu unutmayın. Sizlerden çok şey beklemiyoruz, sadece içinizdeki güce inanın. Çünkü sizlerin kanında Abdülhamit Han’ın kanı, Ertuğrul Gazi’nin kanı ve bu millet için kanını veren şehitlerin kanı dolaşıyor. Her ailede bir şehit vardır. İçinizdeki güce inanın. Sizi seviyoruz” dedi.

ARTIK AİLELER NEFES ALABİLİYORLAR

Belediye Başkanı Alper Taban ise, “İnanamadığımız değişiklikler yaşanıyor. Bir Bakan ve Milletvekili profilinin bizden bir farkı yok. Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın halktan farkı yok. Belediye Başkanlarının yönetici profilleri aslında başından beri olması gereken gibi. Sayın Cumhurbaşkanımız bu vazifeyi tevdi ederken 2 şey söyledi; işin zor, büyük bir ilçedesin, çok çalışman gerekiyor ve halkınla beraber olmalısın, onların arasında olmalısın ki onların sorun ve problemlerini anlayasın dedi. Çok şükür ki mensubu olduğum parti bunu ziyadesiyle yapmaya çalışıyor. Ne kadar gurur duysam azdır. Türkiye yapılanması da bu şekilde. Bir şeylerin değiştiği ve dönüştüğünü görüyoruz. Belediyecilik anlamında da doğumdan ölüme kadar her anlamda varız. Artık engellisi olanlar rahat rahat çıkarıp gezebiliyorlar, rehabilitasyon merkezlerine götürebiliyorlar. Bizler de engelliler bakım evleri oluşturduk. Aileler nefes alsın diye bu merkezi oluşturduk ve hayır duaları alıyoruz. Anne-baba çocuğuyla zor şartlarda ilgilenmek zorundalar. Hiç olmazsa nefes alabilsinler istedik” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Sosyal Hizmetler Müdürlüğünde görevli Psikolog Betül Kurucu, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kurucu, ailelere yönelik okul ve aile konularından bahsetti.

Seminerin ardından öğrencilere kırtasiye paketleri takdim edildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.